Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a férjem részéről?

Figyelt kérdés

Tehát átjöttek a szüleim. És kicsit összekaptak a szüleim, amire a kisfiunk. Kérte, hogy fejezzék be vagy csinálják halkabban, mert a kicsi meg fog ijedni. Erre apukám ráordított, hogy ne szóljon bele. A férjem tekintete erre megmerevedett és elég érces, talán már erőszakos hangon azt mondta, hogy "Kifelé!"

Apám kiakadt, hogy hogy merészeli őket kiküldeni, hogy lehet ilyen tiszteletlen.

És amivel le lett zárva a férjem részéről: hogy hármójuk közül kizárólag ő dirigál ebben a házban és ki fognak menni, mert nem fogja eltűrni, hogy megijesszék a kisfiát és hogy a saját házában sarokba állítsák.

Ekkor már konkrétan látszott rajtuk, hogy félnek tőle, amin nem is csodálkozom, mert nagyon durva kifejezés ült az arcán.

Én nem szóltam bele, mert először azt láttam, hogy a férjem intézi, hogy ne zajongjanak annyira, aztán meg azért, mert csak feszültebb lett volna az egész, ha beszállok én is.

2018. aug. 7. 18:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
80%

igaza van a férjednek. ha balhéznak, akkor intézzék otthon, vagy ha máshol, akkor nyeljék le és majd megbeszélik.

saját házában nehogy már mások kiabálását hallgassa, pluszban meg a gyereket ébressze fel

2018. aug. 8. 08:19
 42/49 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, egyetértek a férjeddel.

Egy dolgon mosolyogtam csak: még ey sört is megivott, "pedig az szökőévente fordul elő".

Tudod, nálunk valóban szökőévenet van sörivás, ezért soha nincs is otthon sör.

2018. aug. 8. 10:11
 43/49 anonim ***** válasza:
84%
Jogos volt. Aki idegbeteg, az menjen haza veszekedni, ne más otthonában csinálja a banzájt, és főleg ne ordítson más gyerekére, amiért az meg meri kérni őket arra, hogy máshol óbégassanak.
2018. aug. 8. 12:06
 44/49 anonim ***** válasza:
77%
16# már bocs, de saját házamban, ha velem üvöltenek mert megkérem, hogy vegyek halkabban akkor én is kidobnám őket.... Eleve ne az én házamba veszekedjenek, de elolvastad re rendesen? Após a veje saját házában raszólt a vejére.
2018. aug. 8. 15:25
 45/49 anonim ***** válasza:
40%
Örülök, hogy végül minden rendeződött.
2018. aug. 8. 15:30
 46/49 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk is csak ritkán iszik itthon sört a férjem. Egyedül meg soha. Viszont ha beugranak a haverjai, mindig megkínálja őket. Ezért mindig van behűtve 4-5 üveggel.
2018. aug. 9. 11:10
 47/49 anonim ***** válasza:
11%

Az idős szülőnek minden körülmények között meg kell adni.

Ha hibázik, azt tisztelettel kell vele közölni és megértetni.

AMindig legyen szem előtt, hogy a gyerekem úgy fog bánni velem, ahogy én bánok a szüleimmel, mert azt a mintát látja.

2018. dec. 28. 05:06
 48/49 acelsziv ***** válasza:
74%
47: Na megjött a troll is. Persze szövegértés nulla.
2018. dec. 28. 14:46
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer merne nem csak az apósom anyósom kiabálni. De a saját feleségemnek sem engedem. Civilizált ember nem ordibál gyerek jelenlétében. Érdekes engem tisztelnek az idősek annyira, hogy meg azt is megkérdezik, hogy lelhetnek-e. Nincs hűtőben nyulkalas sem. Igaza volt a férjednek bar előbb a gyereket kivittem volna a szobából.
2023. márc. 21. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!