Szerintetek jogos volt a férjem részéről?
Tehát átjöttek a szüleim. És kicsit összekaptak a szüleim, amire a kisfiunk. Kérte, hogy fejezzék be vagy csinálják halkabban, mert a kicsi meg fog ijedni. Erre apukám ráordított, hogy ne szóljon bele. A férjem tekintete erre megmerevedett és elég érces, talán már erőszakos hangon azt mondta, hogy "Kifelé!"
Apám kiakadt, hogy hogy merészeli őket kiküldeni, hogy lehet ilyen tiszteletlen.
És amivel le lett zárva a férjem részéről: hogy hármójuk közül kizárólag ő dirigál ebben a házban és ki fognak menni, mert nem fogja eltűrni, hogy megijesszék a kisfiát és hogy a saját házában sarokba állítsák.
Ekkor már konkrétan látszott rajtuk, hogy félnek tőle, amin nem is csodálkozom, mert nagyon durva kifejezés ült az arcán.
Én nem szóltam bele, mert először azt láttam, hogy a férjem intézi, hogy ne zajongjanak annyira, aztán meg azért, mert csak feszültebb lett volna az egész, ha beszállok én is.
igaza van a férjednek. ha balhéznak, akkor intézzék otthon, vagy ha máshol, akkor nyeljék le és majd megbeszélik.
saját házában nehogy már mások kiabálását hallgassa, pluszban meg a gyereket ébressze fel
Kérdező, egyetértek a férjeddel.
Egy dolgon mosolyogtam csak: még ey sört is megivott, "pedig az szökőévente fordul elő".
Tudod, nálunk valóban szökőévenet van sörivás, ezért soha nincs is otthon sör.
Az idős szülőnek minden körülmények között meg kell adni.
Ha hibázik, azt tisztelettel kell vele közölni és megértetni.
AMindig legyen szem előtt, hogy a gyerekem úgy fog bánni velem, ahogy én bánok a szüleimmel, mert azt a mintát látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!