Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a férjem részéről?

Figyelt kérdés

Tehát átjöttek a szüleim. És kicsit összekaptak a szüleim, amire a kisfiunk. Kérte, hogy fejezzék be vagy csinálják halkabban, mert a kicsi meg fog ijedni. Erre apukám ráordított, hogy ne szóljon bele. A férjem tekintete erre megmerevedett és elég érces, talán már erőszakos hangon azt mondta, hogy "Kifelé!"

Apám kiakadt, hogy hogy merészeli őket kiküldeni, hogy lehet ilyen tiszteletlen.

És amivel le lett zárva a férjem részéről: hogy hármójuk közül kizárólag ő dirigál ebben a házban és ki fognak menni, mert nem fogja eltűrni, hogy megijesszék a kisfiát és hogy a saját házában sarokba állítsák.

Ekkor már konkrétan látszott rajtuk, hogy félnek tőle, amin nem is csodálkozom, mert nagyon durva kifejezés ült az arcán.

Én nem szóltam bele, mert először azt láttam, hogy a férjem intézi, hogy ne zajongjanak annyira, aztán meg azért, mert csak feszültebb lett volna az egész, ha beszállok én is.

2018. aug. 7. 18:41
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
85%
Tejesen igaza van a férjednek. Azt én sem tűrném ha a saját házamban más dirigál, ordibál, és megijeszti a gyerekeimet. Meg alapból más házában egy vendégnek a neve kuss!
2018. aug. 7. 19:29
 22/49 anonim ***** válasza:
89%
Igaza van a férjednek. Intézzék otthon. És apádnak nem volt igaza, az én házamban az én szabályaim élnek, ha nem tud viselkedni, kívül tágasabb.
2018. aug. 7. 19:31
 23/49 anonim válasza:
4%
Bocsi ha tul hosszu lett es tul indulatos mert na felhaboritoot a dolog ,legyszives olvasd vegig.Eggyáltalán nem normális ember, a kort tisztelni kell ,max meg lehet beszélni max ,hogy legyen syives ne orditsa le a fejet ,de az sem art szereny velemenyem szerint ,sőt ,hogy ne állitsák sarokba ??? Ember itt tart a világ ,hogy nem szabad megverni a gyereket (nem arra értem ,hogy ütni verni ,akkor is ha nem hibas ,s arra se hogy kart tenni benne ,mittomen ,egy veszovel odacsapni 2-3 szor)vagy sarokba allitani egy nagyszulonek ,mi lesz az ilyen gyerekbol ha felno ember ,honnan lesz fegyelmezett ,honnan fogja ismerni a tiszteletet stb .Ja es hogy a ferjed kikuldte a szuleid a hazatokbol avval eggyaltalan nem ertek eggyet az ilyet meg lehet beszelni ,nem hogy kikuldeni ,ez nagyon tiszteletlenseg ,es ez normalis a mai embereknek ??? komolyan ??? hova tart az emberiseg .Szerintem beszeljetek at a dolgokat. Ja es egy idosebb ember kell feljen a lanyanak a ferjetol most komolyan ,egy ilyenert ??? es ez mindenkinek normalis ,hat akkor gratulalok emberiseg.
2018. aug. 7. 19:43
 24/49 anonim ***** válasza:
98%
* a kort tisztelni kell - ezen jót nevettem :D
2018. aug. 7. 19:47
 25/49 anonim ***** válasza:
97%

23-as, ha az én lakásomban ordibálna z apósom VELEM, én is ki lennék akadva, és megmondanám neki, hogy elmehet haza, de itt nem marad.

Tisztelni meg azt kell, aki kiérdemli. Egy veszekedő és mással üvöltő embert nem kell tisztelni :)

2018. aug. 7. 19:49
 26/49 anonim ***** válasza:
96%
Jogos.
2018. aug. 7. 19:50
 27/49 anonim ***** válasza:
82%
#23 A helyesírásodról és a központozásodról ordít, hogy falusi paraszt vagy. A kérdező férje azt tette, amit a ház urának tennie kellett. Üdvözöllek a 21. században
2018. aug. 7. 19:55
 28/49 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem igaza volt a férjednek! Otthon veszekedjen mindenki, függetlenül attól, hogy ki, szülő, rokon, barát..
2018. aug. 7. 20:00
 29/49 anonim válasza:
4%
23 as vagyok , hat igen egyreszt a 25 sel eggyet ertek arra a reszre nem tertem ki a az apossal se ertek eggyet eggyaltalan nem csinalta jol, hogy veszekedik mas hazaba de nem hiszem vagyis remelem hogy nem ment el messzire mert a kerdezo azt irta hogy "kicsit osszekaptak" talan avval is eggyet ertek hogy kikuldte oket de nem leorditani egy idosebb ember fejet hanem max megmondani hogy az ilyet nem szeretem a hazamban es ha itt akar meg tartozkodni akkor moderalja magat vagy ha nem akkor menjen haza de nem leorditani .Ja es meg annyit ,hogy a kort tisztelni kell ha erdemli ha nem .Ha nem erdemli meg akkor is kell benned legyen egy minimalis tisztelet
2018. aug. 7. 20:00
 30/49 anonim ***** válasza:
97%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Pusztán arra lennék kíváncsi, hogy.mikor felejtjük már el ezt a "kort tisztelni kell" f*@zágot? A kor egy ember jellemében semmit nem mutat, ennyi erővel tisztelhetnénk a szőkéket vagy a zöld szeműeket is. A kort nem tisztelem. A korból fakadó bölcsességet, kedvességet, humort azt igen. Öregek közt is van gyökér és fiatalok közt is van tisztelere méltó.

Nem csoportonként, személyenként kell kiérdemelni a tiszteletet.

2018. aug. 7. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!