Anyòsok, Ti ezt hogy csinálnátok?
Kérdező, egy saját történetet szeretnék veled megosztani. A házasságom első éveiben anyósom elutazott a testvéréhez, onnét ajándékokkal tért haza, főként ruhaneműkkel a férjem és a kisfiunk számára. Nekem egy tábla csokit hozott. Megköszöntem, örültem (szeretem a csokit).
Később kiderült, nekem nem mert anyósom ruhaneműt vásárolni, mert nem tudta, hogyan fogadnám, és megkérdezni sem akarta, nehogy kínos legyen a szituáció.
Később is csak igen óvatosan vásárolt nekem, inkább felhívott, vagy elmesélte, mit látott, és megkérdezte, tetszene-e. Hosszú időre és folyamatos visszajelzésre volt szükség hozzá.
Szerintem, ha a sógornőiden látod ezeket a holmikat, időnként dicsérd meg, milyen jól áll nekik- ez még nem követelőzés, és talán örülnének neki. Közben kiderül anyósod számára az is, milyen dolgok tetszenek neked. A többi rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!