Anyòsok, Ti ezt hogy csinálnátok?
De itt vergődsz azon hogy neked nem vesz ruhát.....komolyan. Nem tudom miért tagadod, holott azért írtad ki a kérdést, mert zavar hogy neked nem vesz! Minek jó hogy most utólag meg már próbálod árnyalni/tagadni/finomítani? Ezt sok kérdező csinálja de sosem értettem mire jó.
Ha leítsz valamit, legalább vállald fel könyörgöm mert így akár töröltetheted is hisz ojafogyottá vált, ha te nem is várod el az anyóstól akkor minek rágódsz rajta?
Bennem fel sem merülne, hogy nekem miért nem vesz ruhát, mert semmi közöm ahhoz, hogy anya és lánya között milyen ajándékozás megy, nem az én szűk családomról van szó.
Ha valami nekem is tetszene, megkérdezném, hogy ha hasonlót lát ilyen jó árban, megtenné-e, hogy vesz nekem is, úgy, hogy fizetem persze. Szerintem így rájönne anyós, hogy ezek neked is tetszenek, aztán majd elválik hogy rendezitek. Pl. nálunk ilyenkor sem anyum, se anyós nem hagyja hogy fizessek, cserébe én beszerzem nekik a kávét, mosóport vagy amit kérnek, és természetesen én se hagyom hogy fizessenek.
Amúgy alapvetően ott a gond, hogy te azt nézed neked mi juthatna még. Én a családban mindig azt nézem mit adhatnék, hogy a sok családi ebédet, főzést stb mivel hálálhatnám meg? Szerintem azt is nézd a sógórnők mivel kedveskednek anyósnak, mert lehet hogy anyós is azért vesz nekik pár akciós ezt azt, mert tudja hogy örülnek neki, és így hálálja meg esetleg amit ő kap. De ha nem is kap tőlük semmit csak több törődést, vagy azt se, akkor se mérném magam menyként a lányaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!