Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Probléma anyósommal, mit...

Probléma anyósommal, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Anyósom házában élünk hárman a párommal. Én 1,5 éve vagyok ott velük. A párom édesanyja amúgy is elég nehéz természetű, nem egyszerű vele, de az elmúlt 1 év alatt rengeteget változott, nem jó irányba. Még makacsabb, még nehezebb vele, bármi történik mindenért minket hibáztat, persze nem mondja ki, csak érzékelteti. Ha valami történik, de nekünk semmi közünk nincs hozzá, hiába magyarázzuk, egyszerűen nem hajlandó felfogni, hogy az nem úgy van, ahogy ő elképzeli. Bebeszéli magának a saját gondolatát, és senki nem tudja neki megmagyarázni az ellenkezőjét, az igazságot. Most kb. 1-1,5 hónapja, engem pécézett ki magának konkrétan, és nem beszél velem. Ha beszélek hozzá, 1 szavas válaszokat ad. Én ebbe nagyon belefáradtam, fogalmam nincs, hogy mi baja, egyszerűen csak borzasztóan érzem magam a társaságában, legszívesebben apró ponttá zsugorodnék, ha a közelében vagyok. A párom szerint felesleges rákérdezni, hogy mi baja van velem, mert akkor úgyis azt mondaná, hogy semmi. Ha meg engem megkerülve a párom négyszemközt megkérdezné, mi baja van velem, akkor meg az lenne, hogy biztos panaszkodom. Úgyhogy élünk így hárman, velem nem beszél, néha 1-2 napra rájön, akkor a páromhoz sem szól, de az sosem hosszútávú.

Nem tudom mit csináljak, teljesen rámegyek lelkileg, azon gondolkodom, hogy szedem a cuccaim és elmegyek, mert nem bírom így.

Szerintetek mit tegyek?

2018. jún. 7. 10:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
73%

Te nem akarsz erre megoldást. Ha akarnál már ott se lennél! Ő Anyuci Pici Fia és ez a párodnak és az anyjának is jó így!

Te meg arra vársz most,hogy hatva valaki azt fogja mondani, hogy igazuk van, maradj ott teperj mégjobban és az a normális ha Mamihoz igazodik még a nagydolgotok is a wc-n mert ha nem akkor irgumburgum lesz. Kifogtál egy jó anyámasszony katonáját aki boldog így. Ne legyél kapcsolat függő. Lassan gyereket kene vállalni nem mamit lelkét ápolni! A gyereked is akkor fog enni ha mami éhes?

Ne haragudj, nem bántani akarlak, tudom elég nyers tudok lenni de észre kell, hogy vedd, hogy ez már nem normalis amiben élsz!!!!

2018. júl. 7. 10:45
 42/46 A kérdező kommentje:

Túl vagyunk egy ordibálós veszekedésen anyós pajtással... Soha senki nem beszélt velem ilyen stílusban...

Nem bírtam tovább. Ma már a szüleimnél alszom.

2018. júl. 22. 21:45
 43/46 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon helyes! Csak egy a lényeg: vissza ne menj!!!!!
2018. júl. 22. 22:22
 44/46 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom már lenyelni, amiket a fejemhez vágott, szerintem sosem. Vissza nem megyek, ez tuti.
2018. júl. 22. 22:26
 45/46 anonim ***** válasza:
És a párod ebben a szituban?
2018. júl. 23. 08:39
 46/46 A kérdező kommentje:

Az anyja bebeszéli magának a saját gondolatait, és nem hallgatja meg, ahogy engem sem hallgatott meg, és fel sem fogja, bármit mond, mondtam neki. Nem ért szót az vele. Ő ott maradt, jelenleg albérletkeresés van.

Olyanokat mondott nekem anyósom, hogy elgondolkodtam, hogy talán nem teljesen egészséges fejben. Valami elromlott nála.

2018. júl. 23. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!