Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak, hogy jó benyomá...

Mit csináljak, hogy jó benyomást keltsek a barátom szüleinél?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva találkozok a barátom családjával (elsőnek), nagyon izgulok emiatt, és félek, hogy nem fognak kedvelni. Nem tudom mit csináljak, mennyire öltözzek ki, mit vegyek fel (ballagáson leszünk) és hogyan viselkedjek. Tudom, hogy ezek így nagyon hülyén hangzanak, de ő az első barátom és nagyon aggódok, hogy a szüleinek és a tesójának nem fogok tetszeni, nem kedvelnek majd.

2018. ápr. 28. 09:58
 1/9 anonim válasza:
18%
Őszintén... Ne foglalkozz velük. Nem a szüleié vagy a tesvéreié vagy hanem a barátodé. Én fiú vagyok de mikor engem akart a barátnőm bemutatni a szüleinek , leszartam mit gondolnak mert az én szüleimhez képest egy senkik meg a lényeg: nem a barátod szülei a mérvadóak. Magadnak és a barátodnak felelj meg és ne másnak.
2018. ápr. 28. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Szerintem se izgulj rá, szerintem aki ezen aggódik, rossz ember nem lehet ☺

Valami elegáns rucit vegyél fel, esetleg vigyél valami kis ajándékot.

Ne törődj azzal, ha nem kedvelnek majd, nem csak rajtad múlik.

Amit tudsz, segíts nekik, beszélgess velük, ne csak a barátod után menj.

Ezeket tudom csak javasolni ☺☺

2018. ápr. 28. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami elegáns ruha(biztos voltál már ballagáson), beszélgess a családtagokkal, ne "bújj el" a baratod mögé és kész. Ne idegeskedj azon, hogy hogyan kelthetnél jó benyomást, mert az ilyen görcsös "megfelelni akarások" nem szoktak jól elsülni.
2018. ápr. 28. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
A fejed tetejére is állhatsz, ha nem vagy nekik szimpatikus... tapastalat exem anyjánál :D
2018. ápr. 28. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak add magad és szolid, csinos ruhát vegyél fel.
2018. ápr. 28. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek a 3#sal! Oltozz elegansan, szolid smink, ne legyel szegyellos vagyis ne csak a baratod nyakaba lihegj probalj segito kesz lenni bar ha nem vagy szimpi akarmit teszel ugyis belekotnek. Sok sikert :)
2018. ápr. 28. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is osztom az előttem lévők tanácsait.

1. Szolíd, de elegáns öltözet, szolíd/izléses smink.

2. Ne érdekeljen, hogy ők mit gondolnak rólad, mert ha rágörcsölsz állandóan a kedvükre akarsz tenni és ezt a görcsösséget észreveszik -> nem biztos, hogy jó fényt vet rád a szemükben. Csak lazán, légy határozott kiállású, de ne karakán. :D

3. Ha úgy érzed, hogy hozzá tudsz szólni a érdemben témához, mindenképp szólj, de ha csak beszélni szeretnél kényszeresen, akkor ne tedd!! Az rosszul szokott elsülni.

4. Talán ez a legfontosabb: már az elején nyiss az anyósjelölt :D felé. Ha viszel egy kis apróságot, tőle kérdezd meg hogy hova teheted. Ne legyél állandóan a barátoddal, merj egyedül is, köztük is mozogni.

5. Légy érdeklődő és figyelmesen hallgasd meg a szülőket, ha beszélnek. Ha kérdezel, és érzik, hogy figyelmes vagy rájuk, ezzel megadva a tiszteletet rossz pontot biztos nem szerzel. De azért ne is csillogjon, minden mondat után rájuk a szemed, mert az a bizonyos kényszeresség meglátszik, és számukra nem lesz olyan őszinte az érdeklődésed.

Remélem tudtam segíteni. Ha gondolod, majd írj privátban milyen volt.

Ezekkel a tippekkel nagyon nem tudod elszúrni.

2018. ápr. 30. 03:00
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
A szolid ruha nálam nem lenne kriterium. Nem lenne rossz velemenyem a fiam baratnojerol, ha csöcskidobos felsoben, vagy miniszoknyaban latnam elso alkalommal. Ahogy ha az utcan meglatok egy nem szolid ruhaban levo fiatal not, rola sem vagyok rossz velemennyel e miatt. Mikor hordjon az ember ilyen ruhakat, ha nem fiatalon, es nem egy buli alkalmaval. En is hordtam ilyesmiket fiatalon. Itt pedig a parti lesz a lenyeg, nem az, hogy talalkozol a szuleivel. Te elsosorban nem azert mesz a ballagasra, hogy a szuleivel ismerkedj. Erezd jol magad, es a tobbiekkel, a kortarsaiddal foglalkozz, illetve a kedves tanaraiddal (remelhetoleg vannak ilyenek), ne a baratod szuleivel. Max. 5 percet szanj rajuk. Majd, ha atmesz hozzajuk kimondottan azert, hogy be legyel mutatva nekik, akkor szolidabban oltozz fel, es majd akkor raersz beszelgetni veluk.
2018. ápr. 30. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Az utolsó véleményét nagyon nem osztom, azért a tisztelet meg kell adni, illetve csak óvatosan a magamutogatós" ruhákkal... :D
2018. máj. 1. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!