Mit csináljak, hogy jó benyomást keltsek a barátom szüleinél?
Szia! Szerintem se izgulj rá, szerintem aki ezen aggódik, rossz ember nem lehet ☺
Valami elegáns rucit vegyél fel, esetleg vigyél valami kis ajándékot.
Ne törődj azzal, ha nem kedvelnek majd, nem csak rajtad múlik.
Amit tudsz, segíts nekik, beszélgess velük, ne csak a barátod után menj.
Ezeket tudom csak javasolni ☺☺
Én is osztom az előttem lévők tanácsait.
1. Szolíd, de elegáns öltözet, szolíd/izléses smink.
2. Ne érdekeljen, hogy ők mit gondolnak rólad, mert ha rágörcsölsz állandóan a kedvükre akarsz tenni és ezt a görcsösséget észreveszik -> nem biztos, hogy jó fényt vet rád a szemükben. Csak lazán, légy határozott kiállású, de ne karakán. :D
3. Ha úgy érzed, hogy hozzá tudsz szólni a érdemben témához, mindenképp szólj, de ha csak beszélni szeretnél kényszeresen, akkor ne tedd!! Az rosszul szokott elsülni.
4. Talán ez a legfontosabb: már az elején nyiss az anyósjelölt :D felé. Ha viszel egy kis apróságot, tőle kérdezd meg hogy hova teheted. Ne legyél állandóan a barátoddal, merj egyedül is, köztük is mozogni.
5. Légy érdeklődő és figyelmesen hallgasd meg a szülőket, ha beszélnek. Ha kérdezel, és érzik, hogy figyelmes vagy rájuk, ezzel megadva a tiszteletet rossz pontot biztos nem szerzel. De azért ne is csillogjon, minden mondat után rájuk a szemed, mert az a bizonyos kényszeresség meglátszik, és számukra nem lesz olyan őszinte az érdeklődésed.
Remélem tudtam segíteni. Ha gondolod, majd írj privátban milyen volt.
Ezekkel a tippekkel nagyon nem tudod elszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!