Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan kezelnétek azt a...

Ti hogyan kezelnétek azt a helyzetet, hogy a tejallergiás 3 éves kisfiam tejcsokit kapott a férjem teljes családjától Húsvétra?

Figyelt kérdés
Kisfiam nagy kedvvel készült a locsolásra, verset gyakorolt, kiöltöztünk, stb. A férjem nem tudott látogatóba jönni, mert lebetegedett. Kisfiam a férjem családjától- anyósom és 3 sógornőm- csokitojásokat és nyuszikat kapott. Ezzel az a probléma, hogy súlyos tejfehérje allergiája van,egy éve szigorú diétán vagyunk. Természetesen mind tudtak az allergiájáról. Egész nap én voltam a gonosz, mivel nem engedtem, hogy megegye a csokit. Mikor este felhívtam őket, hogy ez mégis mi volt, anyósom közölte, hogy nem gondolta, hogy a férjem nélkül megjelenünk, nem érti mi a gond, egyem meg én, legalább még nagyobb lesz a seggem. Csak szerintem betegek ezek az emberek? Hogy menjek oda legközelebb ezek után? Egyébként 17 éve vagyunk a férjemmel házasok, sosem fogadtak be, de így még nem viselkedtek.

2018. ápr. 3. 03:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
85%
Kiakadnék! Nagyon! Nekem csak egy 3hós kisfiam van. Mi mindenkinek készültünk a pàr hóval idősebbnek pénzt adtunk. Minket meg kikerültek.Nem nem pénzt vàrtunk de pl a férjem bàtyja még nem làtta a fiúnkat és konkrétan kikerültek!A férjemnek olyan rosszul esett, hogy megbeszéltük csak a szüleihez megyünk de ilyen összejövetelre nem. Szóval a helyedben nem mennék egy jó ideig... Talàn ha te nem is az unokája szàmít annyit, hogy kicsit elgondokozzon.
2018. ápr. 3. 22:43
 32/37 anonim ***** válasza:
91%

Az egyik kislányommal voltunk ugyanígy... de a a rokonságunk különböző, hála Istennek.

Ilyet nem tettek volna, de tudom, milyen piszok nehéz menedzselni a dolgot.

Így is fulladt úgy be valami nem tudott tejterméktől, hogy kórház lett a vége.

Az anyós poénja a nagy seggedről.... nem nagyon keresném a kapcsolatot vele.

2018. ápr. 4. 12:13
 33/37 anonim ***** válasza:
95%
Én lányom másfél éves, tejallergiás és persze alig van foga. A férjem családjától csokit, meg tofiffe-t kapott, pedig mindenki tudta, hogy nem ehet ilyeneket. Én mindenkinek megköszöntem és külön megkértem őket, hogy nagyon aranyosak voltak, de ugye tudják hogy nem eheti meg ezért senki ne etesse a tudtom nèlkül a kislányt. De ezt minden egyes alkalommal eljátszuk, megszoktam.
2018. ápr. 6. 14:53
 34/37 anonim ***** válasza:
61%
Én biztos vittem volna laktozmentes csokit és kicseréltük volna mert ő nem ehet olyat. A sima csokit pedig eltettem volna jò lesz a férjnek pl. Nehogy az legyen hogy megszokják hogy a gyereknek semmi nem kell.
2018. ápr. 9. 00:37
 35/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a like. Az a baj, hogy a kisfiam laktozmentes csokit sem ehet, mert nem laktózérzékeny, hanem tejfehérje allergiás. Az étcsokit kóstolta, de nem izlett neki, kiköpte és elkezdett öklendezni tőle. Az én

családomtól tejfeherjementes pudingot és joghurtot kapott, azt eheti és nagyon szereti. Sajnos a párom családjánál az odanemfigyelés és a nemtörődömség a jellemző, pedig az én kisfiam az egyetlen unoka. Fel sem fogják, hogy akár az egészségét is veszélyeztethetik, vagy csak nem érdeli őket. :-(

2018. ápr. 10. 13:02
 36/37 anonim ***** válasza:
83%

Helyedben ha mennek hozzátok eléjük raknék egy répát meg egy salátalevelet, és hozzáfűzném, hogy "nehogy akkora legyen a seggetek, mint az enyém"

A beszólására amivel a külsődet kritizálta csak annyit mondtam volna, hogy hát igen, van akinek a segge nagy, meg van akinek a pofája.

Azért vagy te a szörny a családban, mert nem vagy magas és vékony? Ezt ugye te se hiszed el? Ezek mind csak kifogások, elvetted anyucitól a drága kisfiát, és az ilyen begyöpösödött asszonykák ezt nem bírják értelmes ember módjára kezelni

2018. máj. 9. 00:59
 37/37 anonim ***** válasza:
73%

Régi kérdés, de annál gyomorforgatóbb.

Nekem egy gyerekkori barátnőm volt allergiás, evett egy pár falat tejes kiflit és rosszul lett.

Ez, hogy arra számítottak, te nem leszel ott, és tömhetik csokival, kimeríti a gyermek veszélyeztetés fogalmát. Nem engedném oda többet a gyereket. Még a végén megölik...

Remélem felfordulnak mimt az én gyomrom tőlük

2023. jún. 21. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!