Ti hogyan kezelnétek azt a helyzetet, hogy a tejallergiás 3 éves kisfiam tejcsokit kapott a férjem teljes családjától Húsvétra?
Az egyik kislányommal voltunk ugyanígy... de a a rokonságunk különböző, hála Istennek.
Ilyet nem tettek volna, de tudom, milyen piszok nehéz menedzselni a dolgot.
Így is fulladt úgy be valami nem tudott tejterméktől, hogy kórház lett a vége.
Az anyós poénja a nagy seggedről.... nem nagyon keresném a kapcsolatot vele.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a like. Az a baj, hogy a kisfiam laktozmentes csokit sem ehet, mert nem laktózérzékeny, hanem tejfehérje allergiás. Az étcsokit kóstolta, de nem izlett neki, kiköpte és elkezdett öklendezni tőle. Az én
családomtól tejfeherjementes pudingot és joghurtot kapott, azt eheti és nagyon szereti. Sajnos a párom családjánál az odanemfigyelés és a nemtörődömség a jellemző, pedig az én kisfiam az egyetlen unoka. Fel sem fogják, hogy akár az egészségét is veszélyeztethetik, vagy csak nem érdeli őket. :-(
Helyedben ha mennek hozzátok eléjük raknék egy répát meg egy salátalevelet, és hozzáfűzném, hogy "nehogy akkora legyen a seggetek, mint az enyém"
A beszólására amivel a külsődet kritizálta csak annyit mondtam volna, hogy hát igen, van akinek a segge nagy, meg van akinek a pofája.
Azért vagy te a szörny a családban, mert nem vagy magas és vékony? Ezt ugye te se hiszed el? Ezek mind csak kifogások, elvetted anyucitól a drága kisfiát, és az ilyen begyöpösödött asszonykák ezt nem bírják értelmes ember módjára kezelni
Régi kérdés, de annál gyomorforgatóbb.
Nekem egy gyerekkori barátnőm volt allergiás, evett egy pár falat tejes kiflit és rosszul lett.
Ez, hogy arra számítottak, te nem leszel ott, és tömhetik csokival, kimeríti a gyermek veszélyeztetés fogalmát. Nem engedném oda többet a gyereket. Még a végén megölik...
Remélem felfordulnak mimt az én gyomrom tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!