Ti hogyan kezelnétek azt a helyzetet, hogy a tejallergiás 3 éves kisfiam tejcsokit kapott a férjem teljes családjától Húsvétra?
"anyósom közölte, hogy nem gondolta, hogy a férjem nélkül megjelenünk, nem érti mi a gond, egyem meg én, legalább még nagyobb lesz a seggem"
Túl azon, hogy olyan hülye, hogy nem bírja felfogni a tejallergiát, ez a kedves beszólás után nem nagyon mennék feléjük. Alapból ezek után ha beteg lenne a férjed, én a helyedben nem mennék nélküle el, de lehet vele sem a következő húsvéton meg más alkalomkor sem. Vagy bizony tennék én is "szép" megjegyzéseket.
Én ezt úgy utálom, amikor az egyik fél lenyel mindent, aztán ez természetes lesz a többieknek! S amikor besokall, akkor meg ő a világ szarja, mert merni szól!
Én ugyanígy vagyok! A besokallásnál tartok és nem értik miért beszélek már nem mindig olyan kedvesen és mondom meg a magamét! Én is kaptam beszólásokat, mi 6 éve leszünk együtt és csak az 5. év után tör ki belőlem. Akkora türelmem van, hogy csodálkozok magamon is. De elég. Nem tudom, de én már nem sokáig birom, hogy ki ne robbanjon belőlem a sok sérelem egyszerre.
En leosztottam volna oket, de itt mindenki mas fenyesre nyalta vna a talpukat is halabol , ahogy latom -.- ...
megertelek amugy h idegesit, az en anyosom 5 eve kerdi, kerek e kavet, mikor tudja pontosan, hogy sosem iszom, mert rosszul leszek tole. De hat tudom, a szandek!....
Szó nem volt követelőzésről.
A Mikulás és karácsonyi ajándék említése magyarázat volt arra, miért nem került elő ekkor a tejallergia probléma.
Kedves Kérdező!
A rokonaid bunkó módon viselkedtek. Ha a fiuk nem jön, az unokára már nem is kiváncsiak? Legközelebb hívd fel őket, mielőtt odaviszed szegényt, és emlékeztesd arra, hogy a gyerek semmilyen tejes dolgot nem kaphat, beleértve bizonyos felvágottakat, kekszet, rámával sült linzert... Tegyél a táskádba a gyereknek megengedett édességet, kekszet, hogy ha mégis probléma lenne, erre cseréld ki a kínálgatott ételt. Ettől rád még haragudni fognak, de a kisfiúnak talán könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!