Sok férfi miért választja azt, hogy külföldön dolgozzon, távol a családjától?
Van olyan is, aki kényelemből. Otthonról már menekülne, nyűg neki, de elválni nem akar, ezért külföldre megy dolgozni. Így jó fej lesz "apuka pénzt keres, értünk dolgozik", és a gyerekek meg addig is anyukát nyúzzák.
Természetesen nem mondom, hogy mindenki, de több ilyet is ismerek.
Aki ilyet kérdez, az még nem volt igazán rossz helyzetben. Van, akinek az utolsó lehetősége arra, hogy talpra álljon. A család pedig mire menjen ki? Nyilván mérlegelni kell. Nehogy azt hidd, hogy mindenki jószántából választja ezt. Én látok, olyan családokat, ahol az apa külföldön dolgozik , mert ott keres jól, acsalád meg itthon, mert klfóldón a rendes lakás drága.
Nagyon irritáló a kérdésed, mert bár én nem vagyok ilyen helyzetben, de bármikor rosszra fordulhat a helyzet, és akkor elég trauma szétszakítani a csaladot, hogy megéljünk, nem még ilyen érzéketlen embereknek is magyarázkodni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!