Sok férfi miért választja azt, hogy külföldön dolgozzon, távol a családjától?
sokan gyárimunkások, na nekik a lakhatás megoldva, minimálisat fizetnek (vagy éppen nem is fizetnek érte) egy szobában van 2-3 magyar, (egyébként alapbol Németország, Ausztria nem drága), aztán ök hazajárkálnak 2-3 hetente vagy havonta, felpakolva konzervekkel, meg elöre lefagyasztott kajákkal..
amig én Ausztriában, Angliában vagy éppenSvájcban dolgoztam, a körülbelüli 2000 eurobol 1800-at tudtam félretenni, mikor meg végleg kiköltöztem Franciaországba, na itt 1000 euro 30nm, a kereset meg 1400...ebböl semmi nem marad.
de mig az ember igy hazaszaladgál, meg ugy él, mint egy kollégiumban, (vagy csal olcso országban él, mint Au. és Németo.) addig jo sok pénzt félre tud tenni.
1- es vagyok...
Q lényeg, hogy külön akármilyen rossz helyzetben sem élnék, akkor mennénk mi is ki( persze amikro már legalább neki van munkája)
De számoljunk, hgy az ttnai fenntartási költsége, a mi fenntartási költségünk, a hazautak..stb mennyi pénz, ha egy helyen vagyunk jobban jövünk ki, még arra is van esély, hogy én is talalok kinn megfelelő állást.
8-as: Máté, te vagy az? :D :D
Azért, mert otthon legfeljebb éhen halni, maximum túlélni lehet, megélni nem.
Az előttemszólóké mind igaz! Még annyit!! Ha apuka 2-3 havonta hazajár,több időt is tud a gyerekeivel együtt lenni,mint aki este hulla fá
radtan hazaesik és hajnalban megint megy,hogy havi 80-100 ezret hazvigyen.Az itthoni fizetések fagyira nem futják, nem hogy lakás, iskola stb. Sok ismerősöm dolgozik kint, van aki egyedül és az hazajön,épit megalapozza a jövőjét, de van aki után a család is kiment és nem tervezik az ittthoni nyomort!!!!!!!!A nyugdijról már nem is beszélve. Én a 41évemre 57.085.ot kapok ha kimentem volna legalabb 5 évre akkor lehetne most 200 is a nyugdijam.NEM MINDEGY!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!