Miért csinálja ezt az anyósom?
Itt nem az anyósoddal van probléma elsősorban, hanem a pároddal.
Gyereket, pláne ilyen kicsit nem olyan könnyű elvenni az anyjától, ne félj. Ha van miből megélned, hova menned, akkor menj és add be a gyermekelhelyezési kérelmet a bíróságon.
A gyerek előtt nem derült ki, hogy problémák vannak a pároddal, a kapcsolatotokkal?
Jaj ne legyél már ekkora madár, a hülye párod nem fogja tudni elvenni tőled a gyereket. Ahhoz minimum lecsúszott drogosnak kell lenned, aki éhezteti.
Meg mi ez a szánalmas duma, hogy ő börtönbe csukatja magát, de akkor is övé a pici? :D Egy nagy toszt az övé, hát csukassa nyugodtan le magát, uténa nem lesz gond vele. De amúgy semmit nem fog csinálni, az ilyen anyuci kicsi fiainak csak a pofája nagy. Ugyanolyanok, mint akik öngyilkossággal fenyegetnek szakításkor.
Lépj le. Mondanám, hogy mi a fenének kellett egy ilyen anyja szoknyáján csüngő szerencsétlen majomnak gyereket szülni.... de mindegy, ezen túl vagy már...
Ideális változtatás a költözés!!!!
Hidd el soha sem lessz jobb sőtt inkább rosszabb lessz.
Ugyan ez volt nálunk is csak nekem 2gyerek van. A párom anyámasszony katonája volt.
Most apos katonája lett.
Pedig nem egy fedél alatt élünk hanem egy telken.
Az én párom sem akar elmenni.
Azóta is iszom a levét immáron 12éve.
De én türelmes vagyok de van aki ebbe bele betegszik.
Vissza gondolva én a helyedbe lelépnék onnan mihamarabb még egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!