Miért csinálja ezt az anyósom?
Figyelt kérdés
A 16 hónaposom lányomnak heti 2x min. azt mondja,hogy ő az anyja. Soha nem húzza le maga után a wc-t,ha nagyvécézett. Soha nem szólít a nevemen,csak azt mondja,hogy "lyánka"! A páromnak mindig más nőről beszél! Ha főz egy adott ételt,szalad elvinni a lányának mondván, hogy főzzetek magatoknak. Gyakran kiabál velem semmiből semmi. Szóltam is neki,hogy bizony maga nem fog velem kiabálni,akkor bezzeg megharagudott. Mindig azt mondja,hogy a lánya mennyire élelmes,példát vehetnék róla. Egyszóval lenéz. Párom nem véd meg,kamionozik és gyakran nem is tud semmiről. Elegem van belőle. Mondja meg kerek perec a szemembe,hogy utál és boldogan elmegyek onnan.2018. márc. 9. 13:36
11/25 anonim válasza:
Egyértelműen zsarolni próbál, ne hagyd magad. Költözz el minél előbb a gyerekkel, ha soha nincs otthon, akkor úgy se ítélnék neki. Majd láthatja akkor, amikor megítéli neki a bíróság.
12/25 anonim válasza:
Hát akkor mondd meg a párodnak,hogy választania kell.Te és a kicsi vagy az anyja.
Nem is értem,hogy minek kell gyerek,ha még saját lakás sincs.Más nyakára nem szülünk.
Egyébként az anyósok általában ilyenek.Mondd el a párodnak,hogy mit csinál az anyja és üljetek le megbeszélni a dolgokat.
13/25 anonim válasza:
16 hónapos gyereket elvesz tőled? Talán veszélyezteted a gyereket (drogozol, vered, nem adsz neki enni)? Dehogy fogják elvenni! Költözz el mielőbb, nincs ebben a helyzetben semmi nehéz.
14/25 anonim válasza:
Van bejoveteled? Mert nagyon szeretnek a gyerekkel fenyegetozni. Mashoz nem is értenek. :)) a nők meg naivan benyaljak mint a fagyit..
15/25 anonim válasza:
De egészen egyszerűen anyóssal szemben is sarkadra állhatnál végre. Legközelebb ha elkezdi a műsort, közöld vele, hogy szeretnéd figyelmeztetni, ezt most tűrted el utoljára, legközelebb összeszeded a holmitokat és mentek, már ki is nézted az albérletet magatoknak. Lenne pár nap csönd, az biztos.
16/25 anonim válasza:
Igazuk van előttem szólóknak. Ha nincs itthon nem itélik neki ha te nem drogozol iszol vered akkor nem itélik oda anyósnak sem. Ha fenyegetőzik majd mész a biróságra és majd még az ő láthatását tiltja le. Ha van aki melleted áll szülő testvér barátnő kérj segitséget és költözz el.
17/25 anonim válasza:
#15 , ha ezt mondja az anyósnak, akkor az simán rávághatja, hogy ott az ajtó, fel is út, le is út.
Addig nem lenne helyes ilyent mondania, amíg ténylegesen nincs hova mennie.
18/25 anonim válasza:
Én azt mondom hogy itt a fő probléma a párod azok alapján amit írsz. Hagyd ott.
19/25 anonim válasza:
Szerintem is költözz el nyugodtan. Ha a párod úgysincs otthon akkor ne fenyegetőzzön, mert hova akarja magához venni a gyereket? Egy kamionba? Úgy meg kétlem, hogy neki adnák, ha x havonta járna haza és a nagyszülő nevelné helyette. Főleg, ha nálad rendes körülmények vannak.
20/25 anonim válasza:
Jaj, szegényem... költözz el, probléma megoldva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!