Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet kezdeni ilyen anyóssal?

Mit lehet kezdeni ilyen anyóssal?

Figyelt kérdés

Van három gyermekem, a fiaim 11 és 12 évesek, a lányom 4. Anyósom sosem kedvelt de amikor a fiaim születtem rendezödött a kapcsolatunk. Aztán teherbe estem a lányommal és az anyós kitartóan érvelt amellett hogy vetessük el. Nem vetettük el, anyós pedig nem foglalkozik vele. Nincs róla kint képe a szekrényen pedig az összes többi unokájáról van. A fiaim múltkor beszéltek arról hogy régen hányszor ment értük a mama oviba, hányszor aludtak ott. Lányom megkérdezte hogy ő miért nem aludhatott ott soha?

Mit lehetne tenni? Kérdeztem már anyóst ő csak tagadott. Megkértem a férjem hogy beszéljen vele, ő azt mondta csak képzelem.

2018. febr. 16. 11:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%
#21, ez mind rendben, de kerdezo akkor sem tud mit csinalni. Azt nem irja, hogy most milyen a kapcsolat a ket fiu es mama kozott.
2018. febr. 16. 14:36
 22/36 A kérdező kommentje:

Nem akarom ráeröltetni csak megérteni szeretném. A kislányom sokszor szomorú miatta. Múltkor a fiam is megkérte a mamát hogy tegye ki a húgáról a képet mert a kicsi szomorú, anyös meg csak annyit mondott hogy majd megnyugszik.

Anyagilag nincs gondunk, és biztos hogy a párom az apja.

2018. febr. 16. 14:37
 23/36 anonim ***** válasza:
85%
Már a fiuk is érzik.. Őket is elvesziti. Ennyi,nagyfiuk már nem hülyék.. Gyerekek sose hülyék,érzik ők h valaki csak a felszinen szeret..
2018. febr. 16. 14:40
 24/36 anonim ***** válasza:
29%

" A kislányom sokszor szomorú miatta... tegye ki a húgáról a képet mert a kicsi szomorú, "

gyanússá vált, hogy a kérdező nem őszinte - netán kitalálta az egészet?

egy 4 éves gyerek ilyenért nem szomorú

2018. febr. 16. 14:54
 25/36 anonim ***** válasza:
74%
De igen szomoru ha látja h csak ő nincs kitéve.. De ezt csak az érti aki átélt hasonlot,h sose tartozott tartozik a családhoz,de vannak családok amiben jobb nem is tartozni..
2018. febr. 16. 14:56
 26/36 anonim ***** válasza:
26%

26 - anyja apja szereti - egy 4 éves magasról tesz rá, hogy a nagyanyja nem foglalkozik vele és a képével. Egyébként meg azt érzi, hogy anyja utálja az anyóst, apja meg ebben a kettős fogában skizoid helyzetben van (anyja és felesége közt) - ezeket pontosan veszi az antennájával egy 4 éves

szóval ez a kérdés gyanús, a kérdező NEM őszinte.

2018. febr. 16. 15:01
 27/36 anonim ***** válasza:
50%
skizoid helyzetben.. Ja az ott van ahol a pasi Anyatejszivo,és másodlagos a saját családja, Ősanyuka után kullog vhol..
2018. febr. 16. 15:08
 28/36 anonim ***** válasza:
20%

tipikus skizoid helyzet a férfi számára mindkettőt szereti harapófogó

és a gyerek nagyon veszi ezeket - bevésődik és kamaszkorban jön elő -ezt hívják a pszichiáterek duble-bind / kettős kötésnek

az egyik ok, ami akinek hajlama van erre, betegséget csinál

[link]

2018. febr. 16. 15:39
 29/36 anonim ***** válasza:
14%
bocs, most látom, a kérdező hat regjéről lepontozta a válaszaim - oké folytassátok szidjatok mindenkit ! Attól jobb lesz a világ! :D:D:D
2018. febr. 16. 15:40
 30/36 anonim ***** válasza:
31%
Én voltam, nem a kérdező. Közöm sincs a kérdezőhöz, de gyerekként átéltem ezt, meg rosszabat is,és képzeld nem lettem beteg..
2018. febr. 16. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!