Mit lehet kezdeni ilyen anyóssal?
Van három gyermekem, a fiaim 11 és 12 évesek, a lányom 4. Anyósom sosem kedvelt de amikor a fiaim születtem rendezödött a kapcsolatunk. Aztán teherbe estem a lányommal és az anyós kitartóan érvelt amellett hogy vetessük el. Nem vetettük el, anyós pedig nem foglalkozik vele. Nincs róla kint képe a szekrényen pedig az összes többi unokájáról van. A fiaim múltkor beszéltek arról hogy régen hányszor ment értük a mama oviba, hányszor aludtak ott. Lányom megkérdezte hogy ő miért nem aludhatott ott soha?
Mit lehetne tenni? Kérdeztem már anyóst ő csak tagadott. Megkértem a férjem hogy beszéljen vele, ő azt mondta csak képzelem.
Nem akarom ráeröltetni csak megérteni szeretném. A kislányom sokszor szomorú miatta. Múltkor a fiam is megkérte a mamát hogy tegye ki a húgáról a képet mert a kicsi szomorú, anyös meg csak annyit mondott hogy majd megnyugszik.
Anyagilag nincs gondunk, és biztos hogy a párom az apja.
" A kislányom sokszor szomorú miatta... tegye ki a húgáról a képet mert a kicsi szomorú, "
gyanússá vált, hogy a kérdező nem őszinte - netán kitalálta az egészet?
egy 4 éves gyerek ilyenért nem szomorú
26 - anyja apja szereti - egy 4 éves magasról tesz rá, hogy a nagyanyja nem foglalkozik vele és a képével. Egyébként meg azt érzi, hogy anyja utálja az anyóst, apja meg ebben a kettős fogában skizoid helyzetben van (anyja és felesége közt) - ezeket pontosan veszi az antennájával egy 4 éves
szóval ez a kérdés gyanús, a kérdező NEM őszinte.
tipikus skizoid helyzet a férfi számára mindkettőt szereti harapófogó
és a gyerek nagyon veszi ezeket - bevésődik és kamaszkorban jön elő -ezt hívják a pszichiáterek duble-bind / kettős kötésnek
az egyik ok, ami akinek hajlama van erre, betegséget csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!