Van három gyermekem, a fiaim 11 és 12 évesek, a lányom 4. Anyósom sosem kedvelt de amikor a fiaim születtem rendezödött a kapcsolatunk. Aztán teherbe estem a lányommal és az anyós kitartóan érvelt amellett hogy vetessük el. Nem vetettük el, anyós pedig nem foglalkozik vele. Nincs róla kint képe a szekrényen pedig az összes többi unokájáról van. A fiaim múltkor beszéltek arról hogy régen hányszor ment értük a mama oviba, hányszor aludtak ott. Lányom megkérdezte hogy ő miért nem aludhatott ott soha?
Mit lehetne tenni? Kérdeztem már anyóst ő csak tagadott. Megkértem a férjem hogy beszéljen vele, ő azt mondta csak képzelem.
1.Nem vinnék egy embert oda, ahol valaki kitartóan érvelt amellett, hogy vetessük el, vagyis végezzenek vele. Nem hasznos.
2. Hagyd a bús büdös bánatba az anyóst, ha nem kedvel téged, gyermeked meg megölni akarta.
2018. febr. 16. 12:43
12/36 anonim válasza:
A gyerekek szemszögéből szólnék most. Négyen vagyunk lányok. Én vagyok a legnagyobb. Egyik mamám csinálta ezt hogy engem sztarolt a tesoimat nem. És kiba*ott szar érzés azóta is erre gondolni. A tesók mérgesek voltak rám és mindig sírás volt az ott tartózkodás vége. Hiába mondtam nekik hogy sajnálom és nem tehetek róla... Rá nyomta a kapcsolatunkra a bélyeget. Hiába tűnik kis apróságnak. Szóval állj a sarkadra vagy nálatok is alakulhat a helyzet így.
2018. febr. 16. 12:46
13/36 anonim válasza:
Kihangosított telefonon felhívni a drága mamát, és kérje meg a kislány, hogy menjen érte. Aztán lehet vigyorogni, meg kifogást keresni.
2018. febr. 16. 13:17
14/36 anonim válasza:
Lehet lesavaznak,de nem lehet h Mama azt hiszi h nem a férjedtől vannak,azért nem szereti őket? Vagy alapbol téged utál azok meg a te kölkeid is.. Ennyi. Hagyd a francba,de elgondolkodnék a férjeden is h nem áll ki meletted Anyuka ellen és annyival leráz h képzeled..
2018. febr. 16. 13:31
15/36 anonim válasza:
Volt itt egy kérdés nem rég ahol Anyos azt mondtha ha lány lesz a gyerek azt nem a fia csinálta.. Jo h nem Anyos dönt a gyerek neméről is..
2018. febr. 16. 13:34
16/36 anonim válasza:
#10 pedig vannak ilyen emberek, nagyapámnak 5 lány unokája van, én egyedüli gyerek vagyok, a másik 4 lány testvér. Engem nem szeret soha nem is mutatott felém szeretet, kitalált rólam olyanokat ami nem is igaz, a 4 lány közül a legnagyobbat se szereti, múltkor az utcán a lány köszönt neki ő meg nem volt képes a saját unokájának vissza köszönni. Úgyhogy mi már úgy vagyunk vele, hogy nem is megyünk hozzá
2018. febr. 16. 13:59
17/36 anonim válasza:
# 11
Dettó ilyen volt apám is. Tiniként folyamatosan azt kellett hallgatnom, hogy mennyire gyűlöli a és lenézi a nőket. Nem is értem anyámat.
Az a legnagyobb baj, hogy férjed szerint csak képzeled.
Ha az én anyám -pedig amúgy jó a kapcsolatunk- így furná a páromat, valószínű páromnak adnék igazat.
2018. febr. 16. 14:00
18/36 anonim válasza:
Gondolom mama ugy gondolta, minek egy harmadik gyerek, nagy korkulonbseg a fiuk utan es snyagilag is visszafoghatja a csaladot. Biztos ugy gondolja, mamar 2 gyerek boven eleg. Semmit nem tudsz csinalni. Oszerinte a kislany mar nem hianyzott. Lehet, hogy tul sokat foglalkozotte, vigyazott a fiukra es mar nem akarta ujbol kezdeni?
2018. febr. 16. 14:17
19/36 anonim válasza:
De nem ertem, hogy miert mergelodsz. Ha mama nem akar vigyazni a kislanyra, nem tudod te sem meg a ferjed sem raeroltetni, ez van, vege. Hogy mi volt 8 eve, ms mas van.
2018. febr. 16. 14:24
20/36 anonim válasza:
a kislany mar nem hianyzott,bocsi de ne Anyos döntse el h mi hiányzik,hány gyerek legyen,ez nem rendelés h még a szinét is kiválasztja.. Ha nincs unoka azért cirkuszolnak ha van unoka az nem tetszik ,mért kell gyerek, minek még egy. Csoda h 200 km rekre költöznek a fiatalok.. A férjed is gyanus,h hülyének néz. A fia helyébe szoba se állnék ilyen anyával, aki csak mert lány,el akarta hajtani a gyerekem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!