Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szerintetek mit tegyek?
A helyzet az, hogy a párom szülei elváltak, az anyja összejött egy 24éves gyerekkel akitől most gyermeket vár. Anyós(41). A párja nagyon iszik napi 1 liter pálinka kb. Anyós vele ül a kocsmába minden nap. A párommal most tervezzük a babát. Szerintetek elmerjük mondani neki majd hogy állapotos vagyok? Így hogy ő is terhes mikor már a fiának kell lassan gyerekének lennie?
Szerintetek nem gáz ez az egész?
Nincs jó viszonyom velük
De gyereles felfogás.
A felnött az elmondja, hisz saját döntés volt és nem azon nyávog, hogy jajmilesz ha a másik megtudja... ;)
41 évesen szülni nem gáz.
41 éves nőnek 24 éves férfival együtt élni nekem fura, de ha ők így boldogok, akkor másnak semmi köze hozzá.
Terhesen kocsmázni, na az viszont gáz!
Nem értem, miért ne mondanátok el, hogy babát vártok. Egyrészt ezzel az esetleges kölcsönkéregetés elől is könnyebb kitérni, másrészt az a baba előbb-utóbb meg fog születni, és akkor az lesz ezerszer kínosabb, hogy miért nem mondtátok neki addig.
Egyébként egy ilyen anyóssal nem kéne annyira tartani a kapcsolatot. Valaki írta már, hogy inkább apóssal kéne. Igaza van.
A gyerekvállalás nem gáz.
A párja meg az életvitelük igen.
"Szerintetek elmerjük mondani neki majd hogy állapotos vagyok?" -mitől kell félni?
Max nem jön kölcsön kérni, de ne nagyon ápoljátok a kapcsolatot velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!