Anyós, após? Ti hogy álltok velük? Véleményetekre lennék kíváncsi
Tudom hogy ez nem állapot, de fordított helyzetbe nekem se esne jól ha rákérdeznék hogy utálnak anyádék??
néha-néha pedzegetem neki a dolgot, de olyankor egyből tiszta ideg lesz, és nem szól hozzám vagy 2 napig. holott, szerintem, ha nem lenne valóságalapja, akkor mondaná hogy ugyan már, hülye vagy te, miért utálnának?
szar egy helyzet az biztos.. én is próbálom a találkozásokat a 0-ra leredukálni, de van hogy nem úszom nem.. és az életem leghosszabb napja olyankor
Kedves Első hozzászóló!
Te legalább elismered, belátod hogy mi a szitu, és szerintem nem is firtatod a dolgot a párodnak, hogy ugyan már miért nem jársz sűrűbben hozzá?
Párom viselkedéséből tudom, hogy engem rendszeresen pocskondiáznak neki, és ebből okulva ő mégsem látja be azt hogy ne erőltesse a dolgot.. :(
Kedves 5. hozzászóló!
Komolyan irigyellek azért :) az én párom nem is értem miért ilyen.. így is annyi gondja van az embernek, és akkor még ezen is agyaljak.. sajnos párom apja egy amolyan kákán is csomót ember, és párom nem igen szól akkor se az érdekembe ha engem fikáz, mert szerintem fél tőle.. holott réges rég nem lakik otthon, mégis többet ad az ő szavára
anyósommal jól kijövök, tündéri nő <3 :)
Apósom le sz@r, de nem is érdekel. Nem nagyon szólunk egymáshoz, ha megyünk TALÁN kijön a TV elől, így én sem izgatom magam. Elvagyunk, ha évente 3-4szer hazamegyünk, akkor elviseljük egymást egy hétvégére, de ennyi. Az esküvőnk szervezésekor volt összezörrenésünk, nem tetszett neki, hogy csak egy torta lesz, nem tetszett, hogy szállást foglalunk a 250 km-ről jövő vendégeknek, összevitáztunk akkor először, onnantól nem szóltunk neki semmiről, megoldottuk nélküle. Nem hagytuk, hogy beleszóljon és kész. Ő nem szeret engem, ezt a férjem is elismeri, nem engem szánt a fiának, ami vicces, mert a fiáért sem rajong annyira, nem vagyok bombanő, nem szültem még unokát, de nem érdekel. 7 éve vagyunk együtt.
Őszintén megmondom én még olyat nem láttam, hogy valakit teljesen ok nélkül nem kedvelnek... valami oka kell hogy legyen ha nincsenek érted oda. Normálisan lettél bemutatva? Udvarias, kedves voltál velük mindig? A pároddal nem szoktatok veszekedni, meg ilyesmik? Mert lehet ilyesmik miatt nem kedvelnek.
Nekem sose volt gondom anyós, apóssal és a páromnak sem. De még az előző kapcsolataimnál sem volt sose ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!