Anyós, após? Ti hogy álltok velük? Véleményetekre lennék kíváncsi
Figyelt kérdés
Én sajnos hadilábon állok velük. A párommal több mint 5 éve vagyunk együtt, és ennyi idő elteltével is azt érzem/tudom hogy nem szeretnek.. holott én erre nem szolgáltam rá. Ha megyünk hozzájuk, hozzám se szólnak, vagy "kedves" após állandóan fikáz, lekezelően beszél velem..Nehéz ez mert én szüleim imádják a páromat, és ő nem érti miért nem szeretek hozzájuk járni.. nem merem ezt megemlíteni neki, mert mindenen besértődik.. de ez nekem sem jó így :( mert felőröl ez a dolog.2014. aug. 11. 15:42
31/32 anonim válasza:
Én szeretem anyósomékat. Õk is engem. Az én szüleim pedig már nem élnek, ezért nem tudom hogy milyen lenne a párom viszonya velük. Ha a tisztelet megvan egymâs felé, akkor Nagy baj nem lehet. (Szerintem) Hál istennek én csak hìrbõl hallottam rossz anyósról. Elképzelni sem tudom, milyen lehet.
32/32 anonim válasza:
Nekem szerencsém van. Barátom szülei elváltak, mindketten újraházasodtak. Anyukájával kezdünk egész jól kijönni, férjével nem beszélünk, elég csöndes típus. Apukájáéknál mindenkivel jól kijövök, szeretek is ott lenni. Az én szüleim is bírják barátomat szóval nálunk nincs sok gond ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!