Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós, após? Ti hogy álltok...

Anyós, após? Ti hogy álltok velük? Véleményetekre lennék kíváncsi

Figyelt kérdés
Én sajnos hadilábon állok velük. A párommal több mint 5 éve vagyunk együtt, és ennyi idő elteltével is azt érzem/tudom hogy nem szeretnek.. holott én erre nem szolgáltam rá. Ha megyünk hozzájuk, hozzám se szólnak, vagy "kedves" após állandóan fikáz, lekezelően beszél velem..Nehéz ez mert én szüleim imádják a páromat, és ő nem érti miért nem szeretek hozzájuk járni.. nem merem ezt megemlíteni neki, mert mindenen besértődik.. de ez nekem sem jó így :( mert felőröl ez a dolog.
2014. aug. 11. 15:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
Anyosommal elvagyunk, normalis. Aposom ketszinu, vissza is hallottam, hogy nem ilyen not gondolt a fianak (akinek vannak tervei, ambicioi&dolgozni akar, szerinte egy nonek otthon a helye es gyereket kell nevelni)...azota azt a minimalis beszelgetest is evi 1re :)
2014. aug. 11. 19:25
 22/32 anonim ***** válasza:
93%

Én már jól. Egyik sem él.

Kérdező: nálad az a helyzet, hogy a kedves párod nem nőtt fel. Infantilis rajongással imádja a szüleit, nem volt képes soha emberként, és gyarló, hibázó emberként tekinteni rájuk. Ő egy kislány (vagy ha te vagy a nő, akkor kisfiú). Soha nem jutott el a serdülőkori (pszichés majd valóságos) leválásig.

Nemcsak azt nem akarja észrevenni, hogy a szülei minden eszközzel szét akarnak titeket bombázni, hogy visszarángassák a régi szerepébe (azaz a gyerek-szerepbe, azért olyan aljasok veled), hanem azt sem, hogy neked mennyire fáj az, hogy milyen szemetek a szülei veled.

Nemhogy nem áll melléd, hanem ha megemlíted, hogy a szülei milyen bunkók veled, még ő van halálra sértődve.

Ha nem vagy házas, akkor azt tanácsolom, hogy hagyd ott, de nagyon gyorsan és keress egy FELNŐTT társat. Ilyen ember mindig - ha a szülei rég meghaltak, akkor is - a szülei függvénye lesz, és pokollá teszi az életedet.

2014. aug. 11. 19:26
 23/32 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a véleményeket (természetesen a legpozitivabb értékelés ment mindenkinek:) )

Kedves utolsó válaszoló!

Abban igazad van hogy bármi történjék, mindig a szülők pártját fogja. Valahol érthető is ez, de mégsem... az a baj hogy tényleg mindezek ellenére én nagyon szeretem. és pont ezért is vagyok már ekkora gondban, mert mennyire jó lenne minden happy lenne. háát, majd lesz valahogy.

még egyszer köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!

2014. aug. 11. 20:37
 24/32 anonim ***** válasza:
80%
Csak egyet tudok érteni 22-essel, azt írod, a hátad mögött pocskondiaznak.. Szeret téged a párod, hogy ezt tűri??? Szerintem egy férjnek kötelessége kiállni a felesége mellett. Mert anyuka egy dolog, de a szeretett nő az, akivel le akarja élni az életet, aki élete társa! Nekem mindig Romeo és Júlia jut eszembe. Egy szerelmes férfi kiáll a szeretett nő mellett. Ha nem, akkor ott nincs szerelem. Én nő vagyok, és nagyon jó anyukammal a kapcsolatom, de egy rossz szót mondana a fejemre, nagyon helyreraknam!
2014. aug. 11. 20:41
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha megsértődik a párod,ha nem,üljetek le,beszéljétek meg,mondd el,hogy ez nagyon bánt téged.Meg kell,hogy védjen téged.Udvariasan,de nyugodtan szólj vissza anyósnak,apósnak,ha szemtől szembe megbántanak.

Én is visszahúzódó típus vagyok,sosem szóltam vissza,nyeltem.Aztán 5 év után! elmondtam a férjemnek egy durva beszólásnál /amiért fél éjszakát sírtam/,hogy beszéljen az anyjával.Közölte a férjem,túlérzékeny vagyok.Aztán volt egy műtétem,anyósom nagyon csúnyán beszélt velem.Ezt már nem tudtam benyelni.Azóta csak a kötelező ünnepeken találkozunk,alig szólunk egymáshoz,így nincs konfliktus.

2014. aug. 12. 10:17
 26/32 anonim ***** válasza:

Engem utálnak anyósomék, mostmár én is őket. Nem vagyok hajlandó tovább tűrni és jópofizni, 15 évig bírtam, most lett elég. Férjem egyke, ez mindent megmagyaráz.

Én nem megyek hozzájuk többet és nem is beszélek velük.

2014. aug. 13. 06:27
 27/32 A kérdező kommentje:
Olyan szörnyű ez :( nem is értem, nem az lenne a legfontosabb hogy boldog legyen a gyereke? jobb lenne ha valami ribi lenne a barátnője aki csalja meg minden? én tuti hogy nem leszek ilyen szülő. nyilván ha valami drogossal keveredne össze a gyerekem azt tuti nem hagynám, de ha egy teljesen normális értelmes emberrel össze jönni, biztosan nem viselkednék úgy..
2014. aug. 13. 10:02
 28/32 anonim ***** válasza:
Nálunk az a baj, hogy a páromnak én voltam az első barátnője. Már 16 éves korunk óta együtt vagyunk, és azóta nem tudtak megkedvelni. Sőt, megszokni sem. Mikor három éve eljegyzett, az anyja folyton lányokat akart bemutatni neki, hátha meggondolja magát. A lányainkat sem látogatják, mert én szültem őket. Én már nem is próbálkozom. Fölösleges. 26/N
2014. aug. 14. 11:25
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rém egyszerű. Ha azt érzed, hogy nem kedvelnek, ráadásul apósod fikáz akkor ne menj oda. A párod menjen egyedül.

Én szó szerint megmondtam a férjemnek, hogyha az anyja tiszteletlen lenne velem, tehát látványosan nem kedvelne, akkor egyszerűen ő megy a havi pofavizitre egyedül és kész.

Elfogadta volna ha ez a helyzet, egyetértett velem. De szerencsére még ha anyósom nem is kedvel, de megadja a tiszteletet, tehát nem köcsög:D hanem normálisan bánik velem. Így én is megyek. A férjem úgyis megmondta volna ha van valami gond, akkor egyszerűen nem mennék.

Én úgy vagyok vele, hogy 2 idegen embernek akik muszájból lettek rokonok, nem kell jó pofizni ha nem szimpatikusak egymásnak.

2014. aug. 14. 16:39
 30/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez valóban jó meglátás, hogy 2 idegen ember akik muszályból lettek rokonok :)Sok igazság van abban amit leírtál. köszönöm :)
2014. aug. 15. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!