Anyós, após? Ti hogy álltok velük? Véleményetekre lennék kíváncsi
Én már jól. Egyik sem él.
Kérdező: nálad az a helyzet, hogy a kedves párod nem nőtt fel. Infantilis rajongással imádja a szüleit, nem volt képes soha emberként, és gyarló, hibázó emberként tekinteni rájuk. Ő egy kislány (vagy ha te vagy a nő, akkor kisfiú). Soha nem jutott el a serdülőkori (pszichés majd valóságos) leválásig.
Nemcsak azt nem akarja észrevenni, hogy a szülei minden eszközzel szét akarnak titeket bombázni, hogy visszarángassák a régi szerepébe (azaz a gyerek-szerepbe, azért olyan aljasok veled), hanem azt sem, hogy neked mennyire fáj az, hogy milyen szemetek a szülei veled.
Nemhogy nem áll melléd, hanem ha megemlíted, hogy a szülei milyen bunkók veled, még ő van halálra sértődve.
Ha nem vagy házas, akkor azt tanácsolom, hogy hagyd ott, de nagyon gyorsan és keress egy FELNŐTT társat. Ilyen ember mindig - ha a szülei rég meghaltak, akkor is - a szülei függvénye lesz, és pokollá teszi az életedet.
köszönöm mindenkinek a véleményeket (természetesen a legpozitivabb értékelés ment mindenkinek:) )
Kedves utolsó válaszoló!
Abban igazad van hogy bármi történjék, mindig a szülők pártját fogja. Valahol érthető is ez, de mégsem... az a baj hogy tényleg mindezek ellenére én nagyon szeretem. és pont ezért is vagyok már ekkora gondban, mert mennyire jó lenne minden happy lenne. háát, majd lesz valahogy.
még egyszer köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!
Ha megsértődik a párod,ha nem,üljetek le,beszéljétek meg,mondd el,hogy ez nagyon bánt téged.Meg kell,hogy védjen téged.Udvariasan,de nyugodtan szólj vissza anyósnak,apósnak,ha szemtől szembe megbántanak.
Én is visszahúzódó típus vagyok,sosem szóltam vissza,nyeltem.Aztán 5 év után! elmondtam a férjemnek egy durva beszólásnál /amiért fél éjszakát sírtam/,hogy beszéljen az anyjával.Közölte a férjem,túlérzékeny vagyok.Aztán volt egy műtétem,anyósom nagyon csúnyán beszélt velem.Ezt már nem tudtam benyelni.Azóta csak a kötelező ünnepeken találkozunk,alig szólunk egymáshoz,így nincs konfliktus.
Engem utálnak anyósomék, mostmár én is őket. Nem vagyok hajlandó tovább tűrni és jópofizni, 15 évig bírtam, most lett elég. Férjem egyke, ez mindent megmagyaráz.
Én nem megyek hozzájuk többet és nem is beszélek velük.
Szerintem rém egyszerű. Ha azt érzed, hogy nem kedvelnek, ráadásul apósod fikáz akkor ne menj oda. A párod menjen egyedül.
Én szó szerint megmondtam a férjemnek, hogyha az anyja tiszteletlen lenne velem, tehát látványosan nem kedvelne, akkor egyszerűen ő megy a havi pofavizitre egyedül és kész.
Elfogadta volna ha ez a helyzet, egyetértett velem. De szerencsére még ha anyósom nem is kedvel, de megadja a tiszteletet, tehát nem köcsög:D hanem normálisan bánik velem. Így én is megyek. A férjem úgyis megmondta volna ha van valami gond, akkor egyszerűen nem mennék.
Én úgy vagyok vele, hogy 2 idegen embernek akik muszájból lettek rokonok, nem kell jó pofizni ha nem szimpatikusak egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!