Anyós, após? Ti hogy álltok velük? Véleményetekre lennék kíváncsi
Kedves 9-es.
Sajnos hidd el én sem értem az okát. Első perctől kezdve népnap szülinapra vittem ajándékot, jobban tudtam mikor van a szülinapjuk mint a párom. Nem mint ha elvártam volna, de fordítva már nem működött a dolog. Még csak szóban se köszöntöttek fel egyszer sem, annak ellenére hogy én vittem ajándékot.. félre ne érts, nem az ajándékra utaztam, hanem gesztus képen.. utána már engem sem érdekelt. ha ők nem törik magukat, nem bírják megerőltetni magukat akkor én bármit tehetek.. szerencsés vagy hogy jókat fogtál ki eddig.. ráadásul nem vagyok az a nagypofájú sem, sőt elég visszahúzódó tipus vagyok.. még csak ez sem lehet az oka.. hidd el ha én tettem volna valami olyat akkor nem írkálok ide tanácsért
"Őszintén megmondom én még olyat nem láttam, hogy valakit teljesen ok nélkül nem kedvelnek... valami oka kell hogy legyen ha nincsenek érted oda. Normálisan lettél bemutatva? Udvarias, kedves voltál velük mindig? A pároddal nem szoktatok veszekedni, meg ilyesmik? Mert lehet ilyesmik miatt nem kedvelnek.
Nekem sose volt gondom anyós, apóssal és a páromnak sem. De még az előző kapcsolataimnál sem volt sose ilyen gond."
Szerencséd van. Az én anyósomnak pl. az volt a baja, hogy miért nem megyek gyakrabban hozzá én egyedül. Mi a fenének mentem volna egy négy-öt hónapos kapcsolatban a pasim anyjához egyedül? Mit csináljak én nála? Egyszer-kétszer mentem, akkor vittem sütit is, meg normális voltam. De neki nem volt elég, és emiatt nem is szeret, mert hogy én nem voltam hajlandó őt elfogadni, amiért nem mentem hozzá egyedül. Engem meg nem érdekel.
Unokatesóm anyósának meg az a baja unokatesómmal, hogy unokatesóm szülei miért nem járnak hozzájuk (Eleve 20 év korkülönbség van a szülők között. Unokatesóm korai, a férje késői.) és miattuk azt hiszik a faluban, hogy unokatesóm árva és ez égő és ezt így meg is mondja.
5 -ös voltam. Ha nem ilyen lenne a párom akkor tuti nem lennék vele. Mi az hogy nem akarja észre venni, hogy neked ott nem jó? Próbáld meg akkor mondani neki, amikor ott vagytok. Hátha akkor Ő is látja. Vagy Te is viselkedj úgy anyósékkal, ahogy Ő veled.
Mi sem láttuk már őket 5 éve. Unokákat sose látták. Hát sajna vannak ilyenek is.
Ja és nem tettem semmit. Egyszerűen őket senki sem érdekli magukon kívül. Az a lényeg, hogy pia és cigi legyen. A gyerekük nem fontos.
Kedves 5-ös!
Sajnos nem tudom hogy lehetne orvosolnom ezt a dolgot. Mert nagyon szeretem a párom, és nem akarom megbántani,de nekem sem jó így.. és inkább eltűröm a megalázó viselkedésüket.. mert ha eddig nem változott semmi ezután sem fog attól tartok. csak még ha tényleg tettem is volna azért hogy ezt kapom tőlük..akkor aláírom, ok, énvoltam a hülye..de így?!
Én értem, hogy még most elviseled a helyzetet. De mi lesz akkor, ha már gyerek lesz? Akkor mennyire fog tetszeni, ha a gyerek előtt beszél veled úgy apósod?
Vagy azt mondod, hogy ok akkor nyelek, de akkor ezek után is mindig nyelned kell és nem dobálózhatsz majd az unokával.
Szerintem igen is állj ki magadért, hisz a párod az az ember kéne hogy legyen aki támogat téged, aki azt akarja, hogy neked jó legyen. Az a kapcsolat nagyon nem jó amelyikben nem lehet megbeszélni, hogy mit érez a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!