Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szerintetek mit tegyek?
A helyzet az, hogy a párom szülei elváltak, az anyja összejött egy 24éves gyerekkel akitől most gyermeket vár. Anyós(41). A párja nagyon iszik napi 1 liter pálinka kb. Anyós vele ül a kocsmába minden nap. A párommal most tervezzük a babát. Szerintetek elmerjük mondani neki majd hogy állapotos vagyok? Így hogy ő is terhes mikor már a fiának kell lassan gyerekének lennie?
Szerintetek nem gáz ez az egész?
Nincs jó viszonyom velük
A problema h ezek ellenere ennyi idosen bevallalja..
Mi 20 evesek vagyunk.
ezzel nincs probléma(önmagában), az a gond, hogy egy nála majd 20 évvel fiatalabb pasitól terhes, aki ráadásul csak egy kocsmatöltelék és terhes nő létére ő is a kocsmában tengeti az időt.
a bibi itt abban van, hogy gyereket vállalnak a nagy semmire. Ti meg gyerekesen gondolkoztok és így akartok szülők lennék. Szép család :D
Miért ne mondhatnád el?
Amúgy attól, hogy a te szemedben ő öreg, még nem az.Az már inkább gáz, hogy a párja iszik meg a kocsmában ülnek.
Szerintem anyósod hamar elveszíti a gyereket így.
Ti meg, ha nem a nagy büdös semmire vállaltátok, akkor gratulálok a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!