Ti mit tennétek a helyemben?
Akármilyen nagy mestere a sz..kavarásnak az anyja, ha az apját és az öccsét ellene tudta fordítani, az őket is minősíti.
Azt nem értem, párod miért tartja vele a kapcsolatot.
Próbáld megértetni vele, hogy a saját életét neki kéne irányítania, nem az anyjának.
Az ilyen sztorikat sose hittem el, egészen addig amíg nem találkoztam a mostani férjemmel. Egy az egyben ilyen az anyós. Ráadásul a tesója is rá ütött. Tehát a kakikeverés mindennapos.
Mi együtt maradtunk, mert őt szeretem. Azóta vannak gyerekek, limitaltuk Velük a kapcsolatot és az információ csapot elzártuk. Ők Továbbra is próbálkoznak, mert a pár évvel ezelőtt történt dolgokat gondolom ciki panaszolni a hátam mögött a kollégáknak stb.
A lényeg, hogy ha együtt maradtok össze kell tartani. Sose te mond mit csináljon a szüleivel, de mondhatod, hogy Bocsi de neked elég volt csakis miatta teszed meg, hogy találkoztok stb. Ha nem a párod Szülei lennének gondolom nagy ívben elkerülnéd.
Nálunk pluszba jött a lelki hadviselés, ha nem az volt amit ő akart. Hiszti és beszólások.
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás és összetartás. Ha nem anyuci pici fia, hidd el védeni fogja a magán életét és téged is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!