Másnál is volt már az, hogy a párod családjábn szinte mindenki vagy tanár, vagy doktornak vagy mérnöknek tanul? Mit tanácsoltok?
Barátom holnap mutat be a családjában, a szülők generációja szinte mindenki tanár, a nagyobb gyerekek orvosnak/mérnöknek tanulnak, a kisebbek meg tanulmányi versenyeket nyernek. Talán engem se lehet hülyének nevezni, de ő mellettük nem akarok hülyeséget beszélni. Történelem, politika és sport iránt érdeklődök vagy értek hozzá (ők is), de ezekről az ünnepek alatt szerintem nem beszélgetnek sokat, vagy nem teszik szívesen. Barátom nyugtatott, hogy ugyanolyan dolgos, példamutatóak mint az én szüleim, nem harapnak, meg biztos örülnének a fiuk barátnőjének akár honnan jönne, de kicsit mégis félek, hogy esetleg mégsem találnának a fiukhoz hozzáillő lánynak.
Mivel karácsony volt mindenkinek készítettem valami kicsi apróságot (akivel találkozni fogok) valamint sütöttem süteményt, odafigyelve arra, hogy aki szeretne nyugodtan egyen anélkül, hogy esetleg allergia jönne ki rajta, vagy a cukra menne fel. Szilveszterre is meghívtak, tehát alaposan megismerhetnek
Én mérnöknek tanulok, a nagy részén már túl vagyok.
A legtöbb barátom és rokonom teljesen mást tanul/tanult, a legtöbb nem is diplomás.
Pont nem érdekel, ezer már dologról tudunk beszélgetni.
Az általános műveltségem szerintem magasabb, mint az átlagé, de nem nézek le senkit, aki mondjuk nem olyan jó a természettudományokból.
Mindenkit más érdekel.
Én pl a sportokból vagy a műveszetekből vagyok rossz, más meg ezeket keni-vágja.
Ne aggód túl a dolgokat, add önmagad.
"Az általános műveltségem szerintem magasabb, mint az átlagé"
Hanyatt estem a röhögéstől:DDDDDDDDDDD Csak így kijelenti.:DDD
A tanároktól nem kell hanyatt esni, hiszen néhány fanatikustól eltekintve az ment csak tanárnak, akinek a legkevesebb lett a pontszáma.
Aki ért hozzá, az csinálja.
Aki nem ért hozzá az meg tanítja.
(Aki meg ehhez is hülye, abból lesz a tornatanár.)
:)
Tanárnak az megy, aki egész éven át tud siránkozni, hogy mennyire rossz nekik, és ki tudja követelni az állandó ajándékokat a szülőktől.
Továbbá, hogy mennyire kevés a -pár százezres- fizetés, és mennyire kevés a nyári -fizetett- pár hónap szabadság.
Kedves utolsó. Mint említettem, a férjem tanár. Hidd el,őszintén nem hiányzik egy 20. cserepes gaz, lejárt tavalyról megmaradt bonbon, ronda üvegváza, tesco alsó polcos bor.
Vagy van olyan menő suli ahol értelmes dolgokat is lehet kapni év végén? Mert akkor csak ő fogott ki ilyen "sóher" helyet. bár gyanítom hogy inkább az átlag lesz ez. Mindenki azokat a vackokat küldi be ami neki már nem kell és csak lom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!