Miért kritizálja s menyét (ok nélkül) sok anyós? Tisztelet a kivételnek
Mert:
- aki többet élt, hajlamos azt hinni, hogy ő mindent tud bvagy legalábbis mindent jobban tud, mint egy fiatalabb
- azt hiszi, ha követett egy teóriát/döntést, és annak nem lett rossz vége, az az egyetlen jó megoldás
- most még sok olyan anyós van, aki olyan érában nőtt fel, amikor el volt nyomva a férje meg a családja által még akkor is, ha nem ilyen volt az alaptermészete... az ilyen kapva kap az alkalmon, ha vkit "társadalmilag elfogadott szinten" b.tathat, és az általában a meny
- rengeteg anyuka szerelmes a pici fiába, és tragédiaként meg elvételként éli meg, ha a pici fiú komoly kapcsolatba kezd, elköltözik stb.
- más meg kb. házicsicskát akar magának nevelni, aki hozza a pénzt meg javítgatja a dolgokat a ház körül, hogy legyen vki erre otthon, ha apuka meghal... ha "elviszik" a háztól, az nyilván kiesés...
Én még csak anyós jelölt vagyok.
Fiatalok másfél éve együtt de én imádom a csajt, és szerintem ő is kedvel engem :)
Most tartunk ott ,hogy mutatjuk be a családnál és mindenkit elbűvöl fiam választottja .
Szép, kedves , okos .
Egyvalamit megtanultam anyósomtól milyen anyós ne legyek :D Ezért örök hála neki :)
Egy a fontos .
ELFOGADÁS !!
Hagyni a fiatalokat élni és elkövetni a saját kis hibáikat :) Ebből tanulnak.
Ahogy mi is ebből tanultunk régen..
"- más meg kb. házicsicskát akar magának nevelni, aki hozza a pénzt meg javítgatja a dolgokat a ház körül, hogy legyen vki erre otthon, ha apuka meghal... ha "elviszik" a háztól, az nyilván kiesés..."
Ez a leggyakoribb. Csak kicsit megmagyarázgatják felcicomázzák de ez az igazi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!