Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kritizálja s menyét (ok...

Miért kritizálja s menyét (ok nélkül) sok anyós? Tisztelet a kivételnek

Figyelt kérdés
Nagyon gyakori problèma ez. Ezúttal Én is visszahallottam,hogy az anyósom ócsárol,valótlan dolgokat állít rólam. Szemembe azt mondja,hogy állandóan takarítok, a hátam mögött pedig,hogy nem porszívózok eleget,nem jól mosom az ablakot,nem vagyok alapos. Miért teszi ezt,hiszen ismer,tudja,hogy nincs igaza.

2017. nov. 30. 21:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%

Mert:

- aki többet élt, hajlamos azt hinni, hogy ő mindent tud bvagy legalábbis mindent jobban tud, mint egy fiatalabb

- azt hiszi, ha követett egy teóriát/döntést, és annak nem lett rossz vége, az az egyetlen jó megoldás

- most még sok olyan anyós van, aki olyan érában nőtt fel, amikor el volt nyomva a férje meg a családja által még akkor is, ha nem ilyen volt az alaptermészete... az ilyen kapva kap az alkalmon, ha vkit "társadalmilag elfogadott szinten" b.tathat, és az általában a meny

- rengeteg anyuka szerelmes a pici fiába, és tragédiaként meg elvételként éli meg, ha a pici fiú komoly kapcsolatba kezd, elköltözik stb.

- más meg kb. házicsicskát akar magának nevelni, aki hozza a pénzt meg javítgatja a dolgokat a ház körül, hogy legyen vki erre otthon, ha apuka meghal... ha "elviszik" a háztól, az nyilván kiesés...

2017. dec. 1. 11:01
 22/30 anonim ***** válasza:
58%
Melyik a legjobb anyós????:) .....
2017. dec. 4. 00:59
 23/30 anonim ***** válasza:
menyét?:D az nem egy állat?
2017. dec. 4. 08:47
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
Nekem egy anyós jelölttel se volt soha gondom és mind szeretett. Én a magam részéről nagyon anyás vagyok és eleve az “anyákat” vagy a szerelmem anyukáját is úgy kezelem hogy ő az ANYA! Lehet ezért nem utálnak? Érzik hogy szeretettel közeledem feléjük. Nem kötelességből nem kimérten, nem távolságtartóan
2017. dec. 9. 20:55
 25/30 anonim ***** válasza:
51%
Mert elszeretted tőle a kicsike fiát, aztán - mint mondjuk én - még esetleg az arcába is mondtad, hogy egy ganédomb. Bár kiderült, hogy előtte is elmondott mindennek. Aztán az is kiderült, hogy a párom összes előző csajára is megjegyzéseket tett, szemtől szembe is, meg a hátuk mögött is. Azt természetesen, hogy amiket csinál az nem normális, nyomokban sem fogja fel. Sajnos eléggé úgy látom, hogy ez a korosztály azt hiszi (60 plusz), hogy ők kakilták ki a spanyol viaszt, tévedhetetlenek, meg felette állnak mindennek. Senkinek nem fogják elhinni, hogy nem így van.
2017. dec. 9. 23:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, 22-es, de a korábbit pont emiatt nem ismertem. Tévedtem.
2017. dec. 9. 23:57
 27/30 anonim ***** válasza:
77%

Én még csak anyós jelölt vagyok.

Fiatalok másfél éve együtt de én imádom a csajt, és szerintem ő is kedvel engem :)

Most tartunk ott ,hogy mutatjuk be a családnál és mindenkit elbűvöl fiam választottja .

Szép, kedves , okos .

Egyvalamit megtanultam anyósomtól milyen anyós ne legyek :D Ezért örök hála neki :)

Egy a fontos .

ELFOGADÁS !!

Hagyni a fiatalokat élni és elkövetni a saját kis hibáikat :) Ebből tanulnak.

Ahogy mi is ebből tanultunk régen..

2017. dec. 10. 10:11
 28/30 anonim ***** válasza:
34%
Nincs hobbi,unatkozik, nincs szex, nem történik semmi az életében.
2017. dec. 10. 17:15
 29/30 anonim ***** válasza:
21%
Mert vérfertőzéses kapcsolatban állnak a fiukkal és egyenesen sértésnek veszik, hogy egy MÁSIK NŐ miért lép a fiuk életébe őhelyettük.
2018. júl. 14. 15:09
 30/30 anonim ***** válasza:

"- más meg kb. házicsicskát akar magának nevelni, aki hozza a pénzt meg javítgatja a dolgokat a ház körül, hogy legyen vki erre otthon, ha apuka meghal... ha "elviszik" a háztól, az nyilván kiesés..."

Ez a leggyakoribb. Csak kicsit megmagyarázgatják felcicomázzák de ez az igazi ok.

2021. jan. 13. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!