Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kritizálja s menyét (ok...

Miért kritizálja s menyét (ok nélkül) sok anyós? Tisztelet a kivételnek

Figyelt kérdés
Nagyon gyakori problèma ez. Ezúttal Én is visszahallottam,hogy az anyósom ócsárol,valótlan dolgokat állít rólam. Szemembe azt mondja,hogy állandóan takarítok, a hátam mögött pedig,hogy nem porszívózok eleget,nem jól mosom az ablakot,nem vagyok alapos. Miért teszi ezt,hiszen ismer,tudja,hogy nincs igaza.

2017. nov. 30. 21:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
9%

Pedig a 8. válaszoló nem ír hülyeséget.

Hát még majd ha kiderülnek a pasiügyek, hogy jóban van a meny mindenkivel.

2017. dec. 1. 02:19
 12/30 anonim ***** válasza:
64%
Végső soron nem könnyű feldolgozni, hogy élete fénye, egyszem tulajdon kicsi fiacskája, egy másik nőszemély gondozásába kerül.
2017. dec. 1. 05:13
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
Sok meny miért állítja be sárkánynak (ok nélkül ) az anyósát, és játssza a szentet- pedig megpróbálják kimarni a párjuk életéből annak az anyját? És nem, nem vagyok anyós, gyerekem sincs - de vak sem vagyok.
2017. dec. 1. 05:44
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

Rivális. A menyek jó része is annak tartja az anyóst, pl. én is valahol. Az ő szempontjából csak segíteni akar nekünk, a mi szempontunkból (igen, a férjeméből is) pedig vájkál az életünkben. Nem teszi rossz szándékkal, de idegesítő.

Egyébként sajnos itthon nemcsak az anyósnál, de a szomszédnál és más rokonoknál is népnemzeti sport a másik életével való szüntelen foglalkozás, kritizálás, tanácsadás, stb. Csak az anyóstól extrán rosszul esik.

2017. dec. 1. 06:29
 15/30 Alain Delon ***** válasza:
62%
Mert egy másik nő (te) elragadta tőle a szeme fénye kis fiacskáját, és ezt nem bírja feldolgozni.
2017. dec. 1. 08:02
 16/30 anonim ***** válasza:
47%

Micimackoban volt: "biztasan a Menyet, keresi a menyet" :)

(amikor Malackaval mentek egy fa korul es kovettek a sajat labnyomukat) :)

Bocs, de nekem ez ugrott be a kerdesrol :)

2017. dec. 1. 08:10
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

"ne legyen a nevem kecske, ha nem lesz jo melegecske"

ez pedig a MekkMesterben volt :)))

... de fogalmam sincs, hogy jutott eszembe :)))

2017. dec. 1. 08:13
 18/30 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen, valóban sok anyós-meny vitáról, rossz kapcsolatról hallunk. Hál Isten az én anyósom is nagyon rendes, soha nem szólt, és nem szól bele az életünkbe, pedig már 17 éve vagyunk házasok a férjemmel. Az az igazság, hogy sokkal jobban kijövök vele mint a saját anyámmal. Nekem az anyám ilyen tipikus "anyós" típus, de felém is ilyen. Iszonyatosan rám telepedett, beleszólt az életünkbe, és beleszólt akkor is mikor még otthon voltam vele egy háztartásban, felnőtt fiatal nőként. Ezért ha csak lehet, nem is nagyon beszélek meg vele semmit, és nagyon felszínes emiatt a kapcsolatunk. Bár ő is olyan lenne, mint az anyósom.
2017. dec. 1. 08:22
 19/30 anonim ***** válasza:
85%

Azért, mert az anyák már csak ilyenek. A fiuknak senki nem jó. Féltékenyek, hogy a fiaik egész addigi életükben az anyjuk volt az elsődleges nő, és hopp, egyszercsak lecserélik valakire. Ez sokakat tudat alatt frusztrál.

De persze az intelligensebb anyák el tudják engedni a fiukat, és jó anyós lesz belőlük. Nekem szerencsém van, az anyósom gyakorlatilag anyapótlék, nagyon jó a kapcsolatunk.

2017. dec. 1. 10:17
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Anyósommal laktunk nem tetszett neki (gondolom zavarta h akárhogy nyalja a fia fenekét akkor se ő van a fia élete középpontjában hanem én) elzavart a fiával együtt most elköltöztünk olyan helyre ahova nem tud eljönni (külter) erre az a baja h messze vagyunk. Mióta megvan az unoka nem a mi életünkbe hanem a gyereknevelésünkbe szól bele. Itt csak egy dolog jut eszembe: kedves anyós nem kérek a gyereknevelési tanácsaidból,én kaptam egyet a te gyerekeid közül van még mit csinálni vele :D vagy valami hasonló :)
2017. dec. 1. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!