Kihullott a lányom első tejfoga, anyósom pedig kidobta. Mit szólnátok ehhez?
Na akkor kapaszkodjatok.
A szomszéd lány még most tizenévesen is gyűjti egy kis befőttesüvegben a leesett/lekapart sebeit.
Nekem is el volt téve anno gyerekként.
Aztán egyszer a nagyim meglátta a 4-5 eltett fogat a kis dobozkában, azt hitte, hogy szemét, és azzal a lendülettel ki is borította.
Nem mondom, gyerekfejjel baromira sírtam.
De ettől még nem lett rosszabb ember a nagymamám, csak nem tudta, hogy ez nekem fontos.
Én a helyedben elmondanám anyósnak, hogy legközelebb szóljon, mielőtt akármit kidob (legyen az haj vagy levágott köröm, hogy az itteni példákat hozzam), és akkor nem történik ilyen.
Abban igazad van, hogy megkérdezhetett volna, de ha magadtól nem szóltál, hogy ki fog esni, tegye el legyen szíves, akkor simán lehet, hogy eszébe se jutott, hogy neked ez fontos.
Amúgy nekem anyukám elrakott pár fogam, de pár év után már kettétöredezve találtam meg őket, pedig nem voltak rossz fogaim. Semmi értelme szerintem.
Az első babahajam is elrakta egy zacskóba, de sosem láttam, hogy elővette és nézegette volna. Rengeteget költöztünk, olyankor mindig előkerült, de csak egyik dobozból ment a másikba.. szerintem ma már, amikor egy eseményről 1000 képet lehet csinálni, nincs jelentősége ennek...
Én úgy látom, hogy ez bántó lehet.
Vagyis nekem du összes fogam el lett téve, párna alá rakni, jön a fogtunder, stb
Szerintem ennek igenis érzelmi érteke van.
Beszéled meg az anyóssal, nem lehet már visszacsinálni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!