Kihullott a lányom első tejfoga, anyósom pedig kidobta. Mit szólnátok ehhez?
Én elraktam/elrakom a lányom fogait. Most elgondolkoztam rajta, hogy mi a bánatos francnak? :)
De tényleg, minek?
Nem is értem miért döbbenek meg újra meg újra, hogy mennyi megkeseredett rosszindulatú köcsög van itt.
Teljesen igazatok van egyébként. Csak egy fog, van még belőle pár, és nem hogy 25 év múlva, de lehet már 2 hét múlva sem fogja érdekelni. De nem ez a lényeg! A lényeg az, hogy egy anyukának fontosak az ilyen "mérföldkövek". Semmi racionalitás nincs benne, ezek pusztán érzelmek. Az meg nem érv, hogy "hurr-durr, mit rinyál, engem sem érdekelt". Jó neked. Nem vagyunk egyformák szerencsére. Csak mert nektek nem fontos valami másnak még lehet az, és ő ettől semmivel nem lesz rosszabb ember, csak másmilyen. Fel kéne már végre nőni és felfogni ezt. Nem olyan bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!