Anyós minden helyiségbe benéz, ha átjön. Vélemény?
Az a véleményem, hogy gaz az anyosod. En kibsznam mint a szros macskat az tuti.
Az enyém nem ilyen. Anyám mar mas. Imád nalam pakolni meg takaritani. :) en meg hagyom.. Csinaaalja csak. Tegnap mondtam eljöhetne mar, mert nem birok az őszi konyha nagytakaritassal. (39h kismama vagyok)
Hétfőn jon. :)
Annyit kertem, h a férjem kütyüit ne cseszegesse meg ha vesz kajat szóljon mert neha ugy eldugdossa, hogy akkor veszem észre amikor nar rankrohadt.
Anyos meg a budira belepeshez is engedélyt ker. Életében nem volt a konyhámban. Max ha kivitt egy poharat vagy ilyesmi. Tudja, hogy a fia maximálisan elégedett velem, mint hazi(sarkannyal..)asszonnyal. :) azt is tudja, hogy sose fogok patika rendet tartani, nem vasalok minden nap, de főzök, tisztaság van, szeretem a páromat, ellatom a gyereket es hozzánk bmikor bki jöhet, en nekem nincs mit takargatni, szegyenben en nem maradtam sose.
Fogalmam sincs ezeknek az embereknek mi jar az agyukban.. Betegesek. Regen mi albérletbe laktunk meg az egyetem alatt, es ott a hazineninek volt szokása bejönni túrni. Eleinte csak gyanitottuk aztan mar biztos lett... En negyon csúnyán elküldtem a f aszba. Mondtam h ha itt vagyok jöjjön,de ne amikor nem es ha jon se turkaljon mar a dolgaimban.
#15, szóval szerinted az normális, hogy egy buta vénasszony bemegy egy másik csalás lakásába, és úgy viselkedik, mintha otthon volna?
Mégis milyen alapon?
Szerintem az ikertesód lehet - én meg nem mai fruska vagyok, csak egy normális férfi.
Sajnos nem tudok benne segiteni, az enyem is ilyen, illetve mindig megmondja mit kell meg csinalnunk,mire kolthetnenk.. pedig mar friss hazasok se vagyunk 5 ev ket gyerek utan..
Probaltam,hogy ugyanezt csinalom de szerinte a szulonek joga ezt csinalni a gyereknek meg nem,
Ugyhogy mi ezzel nem foglalkozunk annyit nem jon szerencsere, ha meg itt van nem latom meg...
Sajnos van ennel nagyobb gondunk is jelenleg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!