Anyós minden helyiségbe benéz, ha átjön. Vélemény?
Figyelt kérdés
Minden szobába, helyiségbe benéz, még a spájzba és a hűtőbe is. Mit gondoltok erről?2017. szept. 15. 09:59
1/29 anonim válasza:
Csukd be az ajtókat?
Meg nyiskd ki a szád, és mondd meg, hogy ezt ne.
2/29 anonim válasza:
Megkérdezném mit keres ha semmit akkor megkérném ne csinálja nem otthon van.
3/29 anonim válasza:
én is megkérdezném,hogy mégis mit tetszik keresni?
És:én tuti megjátszanám ugyanezt nála is..hátha akkor veszi a lapot
4/29 anonim válasza:
Csak felmeri a terepet, nem rejtozik-e valami veszelyes dolog valahol. Ha mindent megszimatolt kell adni neki jutalomfalatot es kikuldeni a helyere.
5/29 anonim válasza:
mondd neki: azt az ajtót ne tessék kinyitni, ott tartjuk a feldarabolt kíváncsi embereket!
6/29 anonim válasza:
A férjednek (gondolom, te vagy a nő) kellene ezt elintéznie, nem neked konfrontálódnod egy tulajdonképpen idegennel. A tedd azt te is nála jó megoldás!
7/29 anonim válasza:
Nálunk is ilyen öreganyám, anyám trükkje, hogy ilyenkor átrendezzük a hall-t úgy, hogy az ajtaja elé kerül a bazi nagy fiókos szekrény így, mivel a nagyanyám nem erőember ezért nem megy oda be :D Ide bejöhet, mivel általában rendet vágok, mielőtt vendégség jönne. Engem még szórakoztat is a dolog, néha trollságból veszek elő bizarabb tárgyakat (mini akasztófa-makett, kétfejű macskaszobor, fakígyó stb.)
8/29 anonim válasza:
Miért baj, hogy benéz? Rejtegetsz előle valamit?
9/29 Drótos Jánosné válasza:
8. Ezek szerint az anyósnak mindenről tudnia kell? Nem lehet előtte titok?
Kérdező! Én a helyedben telepakolnám szexuális segédeszközökkel a hálószobát, utána már nem nyitogatna, hidd el.
10/29 anonim válasza:
8-as, mert monjuk bunkó dolog? Éppen csak azért.
Nem otthon van, semmi köze a hálónkhoz, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!