Jogosan esik rosszul, hogy anyósjelölt kizárt engem a családi nyaralásból?
Kb. egy hónappal ezelőtt bejelentette a barátom, hogy egy hetes külföldi nyaralásra megy a szüleivel, meg a testvérével. Elmondta, hogy mondta az anyjának első körben, hogy nem biztos, hogy ő ezen részt akar venni, merthogy már 25 évesen annyira nem "divat" szülőkkel járni nyaralgatni, meg amúgy is sok a munkája, de anyuka végül kisírta hogy menjen, arra hivatkozva, hogy úgyis ritkán találkoznak (havonta kb. egy hétvégét megy haza a barátom,és én is szinte mindig megyek vele), és legalább most legyenek huzamosabb ideig együtt. Jó hát mondom miért ne legyenek együtt csak a szűk család,én még annyira úgy se vagyok családtag, úgyhogy elfogadtam a helyzetet. Majd utána hozzátette a barátom, hogy rajtuk kívül megy még két család akikkel a szülei jóba vannak. Na ott kicsit már másabb lett a helyzet, arra gondoltam magamban, hogy valóban családias lesz a hangulat, mindenkire gondolt anyuka ( ő szervezte a nyaralást) csak rám nem. Barátommal decemberben lesz két éve , hogy együtt vagyunk, ami tudom nem sok idő, de rosszul esik. Anyukájával nincs semmi bajom, ha mentünk hozzájuk, szívesen beszélgettem vele, és úgy vettem észre neki sincs velem baja. Tök kellemetlenül érzem magam, barátomnak nem mertem mondani, mert nem tudom mennyire lenne jogos a "panasz", de rosszul esik. Én fordított helyzetben, biztos nem mennék el nélküle nyaralni.
22/L
Bocs, de nem jogosan. Végülis nem vagy családtag, lehet, hogy azt is csak te érzed, hogy "menyjelölt" vagy.
Igazán megalázod magad, ha ilyen tapadós vagy, nem lenne szabad egy magára valamit adó lánynak vagy nőnek ráakaszkodni a párja családjára. 2 év alatt már feleségül is vehetett volna, ha komoly lenne; nem vagytok gyerekek.
Pontosan, senki nem vagy, csak egy aktuális barátnő. A fiú 25, ezt hívhatjuk gyerek kategóriának az életben, anyukája is természetesen még így tekint rá, csak vele akar lenni. Te is tök fiatal vagy, nyilván a párod anyukája sem hülye, nyilván lesz még ezer barátnője a kicsi fiának, és nem kívánja mindet nyaraltatni.
Én elhiszem, hogy a húszas éveikben járó fiatalok mind azt gondolják, hogy milyen felnőtte meg komoly a kapcsolat stb., de akkor elárulok egy titkot, hogy az igazi felnőtt lét 30-tól kezdődik. És egy anyós jelölt is akkor veszi komolyan a fiát és fia választottjait ha ti már 30 év körüliek lesztek. Meg arra az időre már nyilván nem is akar majd együtt nyaralni a fiával. De jelenleg ő még csak egy 25 éves kisfiú.
Mivel egy nyaralasnak elég komoly anyagi vonzata van így teljesen érthető, ha nem akarta anyós vinni a kérdezőt.
Bennem fel se merülne hogy anyósom nyaraltasson.
Annak is örülnék ha a férjem nélkülem is menne a szuleihez. De még majdnem 12 év után sem hajlandó nagy banatomra nélkülem menni....
A kérdező megkerdezte h a saját költségére mehet e?
Miért kellene anyosnak fizetnie az útját?
Utolsó nagyon sajnálom hogy elvesztetted édesanyád. Én sem értem a sok frocsogo választ...nekik ciki az anyjuk /szüleik? Nem lehet a szülőkkel pár napot a partner nélkül tölteni? Össze vannak nove a csajukkal/pasijukkal? Nem bírnak ki szex nélkül pár napot?
Nem értem a válaszokat de majd egyszer nekik is lesz gyerekük és talán visszakapjak ugyanezt a gondolkodást.
Arról nem is beszélve, hogy a kérdező gondolom nem ajánlotta fel hogy kifizeti a saját részét, anyós meg mire fel fizetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!