Az anyósjelölt túl intim dolgokról akar beszélni, hogy kezeljem?
Változókorban van, és gyakran elkezd nekem a menstruációjáról meg a klimaxáról beszélni. Többször a hasonló korú női családtagokat is belekeveri, kérdezget az én anyámról is. Múltkor elkezdett megint a menzeszről beszélni, meg hogy hogy pórul járt a munkahelyén, mert elkezdett dőlni belőle a vér, majd rátért a tampon témára, hogy ő mekkorát használ újabban, aztán nekiállt kérdezősködni, hogy én mekkora tampont használok. Itt szóltam a páromnak, hogy mondjon valamit, mert én ezt nem tudom kezelni. Amikor a testvérem szült, akkor is kéthetente rákérdezett, van-e a testvéremnek teje és mennyi, meg többször is a gátsebéről meg más intim részeiről beszélt nekem.
Többször megkértem a páromat, hogy szóljon neki, hogy ne bszéljen nekem ilyen témákról. Nincs lánya, de erről nem én tehetek. Mi 3-an vagyunk a családban nők, de a saját anyámtól soha nem hallgattam ennyit a klimaxról, mint az anyósjelölttől, és azt sem kérdezgette még tőlem senki, mekkora tampont használok. Mi lesz, ha szülni fogok?! A fél életem utána abból fog állni, hogy az ilyen intim kérdéseket kivédjem?
Ti hogy reagálnátok erre?
Velem nyugodtan kitárgyalhatna ilyesmit az anyósom, de még a postás Erzsi is, engem nem zavar.
De elfogadom, hogy te más természet vagy és zavar, ezért ezt neked kellene finoman megmondani neki, mert a fiának (a párodnak) talán kínos az anyjával egy ilyen témájú beszélgetés.
Mondd neki amikor elkezd ilyeneket mondogatni, hogy sajnos zavarban vagy a témától, mert nálatok otthon ilyeneket nem beszéltetek meg egymással, ezért ha lehet, akkor kerüljétek, mert neked kínos.
Aztán vagy megérti, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!