Az anyósjelölt túl intim dolgokról akar beszélni, hogy kezeljem?
Változókorban van, és gyakran elkezd nekem a menstruációjáról meg a klimaxáról beszélni. Többször a hasonló korú női családtagokat is belekeveri, kérdezget az én anyámról is. Múltkor elkezdett megint a menzeszről beszélni, meg hogy hogy pórul járt a munkahelyén, mert elkezdett dőlni belőle a vér, majd rátért a tampon témára, hogy ő mekkorát használ újabban, aztán nekiállt kérdezősködni, hogy én mekkora tampont használok. Itt szóltam a páromnak, hogy mondjon valamit, mert én ezt nem tudom kezelni. Amikor a testvérem szült, akkor is kéthetente rákérdezett, van-e a testvéremnek teje és mennyi, meg többször is a gátsebéről meg más intim részeiről beszélt nekem.
Többször megkértem a páromat, hogy szóljon neki, hogy ne bszéljen nekem ilyen témákról. Nincs lánya, de erről nem én tehetek. Mi 3-an vagyunk a családban nők, de a saját anyámtól soha nem hallgattam ennyit a klimaxról, mint az anyósjelölttől, és azt sem kérdezgette még tőlem senki, mekkora tampont használok. Mi lesz, ha szülni fogok?! A fél életem utána abból fog állni, hogy az ilyen intim kérdéseket kivédjem?
Ti hogy reagálnátok erre?
Akkor végképp nem értlek.
Szóval, nem a prűd nevelés az oka, tudsz ilyenekről beszélgetni családdal, barátnővel, kolléganővel, szomszédasszonnyal, csak pont az anyósjelölttel nem, mert máris felcímkézted, hogy nem engeded magadhoz közel.
Hát, ahogy gondolod!
Mennyi bunkó kommentelő!!!
Nem vagyok prűd bármiről beszélgetek de ez nekem is sok lenne! Volt pár anyósom és egyik se beszélt ilyen dologról. Miért a kérdezőnek kellene szólnia? Ott a fia rakja először ő rendbe. Ha nincs hatása utána lehet neki szólni
Ne hallgass a bunkó kommentelőkre, nagyon szeretik a másikat kiosztani itt gyk-n..
Az meg, hogy "felcímkézed az anyósjelöltet hogy nem engeded magadhoz közel", nonszensz. Nem mindenkinek alakul ki szoros(abb) kapcsolata az anyóssal/apóssal, nem is kell. Ha meg nem áll hozzád olyan közel, miért beszélnél vele ilyenekről?
Nyilván a szomszéd nénivel, meg az ismerőseiddel, meg a távoli rokonokkal sem beszélsz ilyen dolgokról, esetleg egy közeli baráttal/anyukáddal. Szerintem teljesen érthető.
Sajnos nem tudsz mit tenni, mint újra és újra elmondod neki, hogy erről nem akarsz beszélni.
Ezutóbbit én is kinézem belőle. :D Főleg ha terhes lennék.
Anyám mindig eljárt a testvéremmel, néha még a gyerek apját is félretúrva. Én már ott is sokalltam, de nem szóltam bele, de a saját anyámat sem engedném soha be ilyen helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!