Hogy mondjam el anyósomnak, hogy ne bántsam meg?
2 hónap múlva szülök, a férjemmel közösen megegyeztünk, hogy maga a születési szakaszban nem lesz bent.
Anyukàmat kértem meg, hogy legyen bent.
Viszont anyósom nagyon akaratoskodik, hogy bent szeretne lenni. Én viszont ezt nem szeretnèm.
Nem akarom megbántani, de ezt szeretném ha megértenè.
Már egyszer elmítettem neki, hogy anya lesz bent de figyelmen kívül hagyta.
Én úgy tudtam, hogy felnőtt emberek szülnek gyereket... Egy felnőtt embernek pedig miért is jelent problémát, hogy a döntését a másik ember tudomására hozza? És miért is akar magyarázkodásba kezdeni a döntését illetően?!
'Nem, anyuka, nem akarom hogy bent legyen, mikor szülök. Majd értesítjük, hogy megszületett a gyerek.'
Az ilyennek, mint kérdező is nem szabad szaporodni!
"Már egyszer elmítettem neki, hogy anya lesz bent de figyelmen kívül hagyta." ---> EZ nem jelenti azt, hogy elmondtad volna, hogy csak 1 személy lehet bent, és az mindenképp az anyád lesz!
Néma gyereknek anyja se érti a szavát!
De jellemző ez a gyk lebutult színvonalára, hogy ide írogatnak ilyen egyszerű témában, hogy mit tegyen, mintha nem felnőtt, 18. életévét betöltött egyének lennének, és a gyk színvonala abban is elsőosztályú, hogy 95 %-ban ráugrottak anyósra - mintha ő tehetne róla, hogy van egy hülye aki csak kerülgeti a forró kását és nem tudja elmondani az akaratát -, tehát azok sem különbbek kérdezőnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!