Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el anyósomnak,...

Hogy mondjam el anyósomnak, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva szülök, a férjemmel közösen megegyeztünk, hogy maga a születési szakaszban nem lesz bent.

Anyukàmat kértem meg, hogy legyen bent.

Viszont anyósom nagyon akaratoskodik, hogy bent szeretne lenni. Én viszont ezt nem szeretnèm.

Nem akarom megbántani, de ezt szeretném ha megértenè.

Már egyszer elmítettem neki, hogy anya lesz bent de figyelmen kívül hagyta.

2017. júl. 7. 15:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
10%
Egyáltalán miért kell bent lenni veled valakinek? Ez csak újabban divat. Azelőtt is szültek az anyák és csak az orvfos meg a szülésznő volt bent.
2017. júl. 7. 16:10
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon örülök neki, hogy ott szeretne lenni, sokat jelent nekem, de szeretném, ha az én anyukám lenne ott mellettem. (Az eddigi tanácsokkal együtt.)
2017. júl. 7. 16:34
 13/35 anonim válasza:
89%
Most miért kell leszólni?? Normális, ha egy kicsit tart a szüléstől, ez egy rendkívül meghatározó eseménye az életnek, és mi van akkor, ha az édesanyja jelenléte megnyugtatja?? Nem kéne mindenkit kritizálni, vagy legalább meg lehetne próbápni megérteni a kérdezőt... Válaszolva a kérdésre: mondd meg anyósnak mégegyszer, hogy csak egy személy lesz bent, és az normális, hogy édesanyád lesz és nem ő, neki amúgy sincs nagyon mit ott keresni. Ha megharagszik, hagyd rá, majd megenyhül, mikor meglátja a kisunokát. Esetleg a férjed nem ártana, ha rászolna. Kitartást és könnyű szülést!
2017. júl. 7. 16:35
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen mindegy, hogy más mit akar...Az a lényeg, hogy te eldöntötted, hogy szeretnéd, hogy anyukád legyen bent veled és kész. Ennyi, ezek után semmit nem kell megkérdőjelezni, nem kell erőszakoskodni mert semmi értelme nincsen, nem is értem, hogy pl. az anyósod mit gondol.... Anyukáddal godolom meg van beszélve, csak azt fogják beengedni, akit te is szeretnél, ha megmondod, hogy az anyósod nem lehet bent, akkor nem is lesz.
2017. júl. 7. 16:38
 15/35 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is mondd meg neki, hogy olyan intim dolog, hogy ezt Anyukáddal szeretnéd (ha már a párod nem ). Ha ezt nem érti meg akkor nem tudom, de normál is ember ezt megérti. Nekem Anyukám ha simán születem volna, bent lett volna (nekem arra nem volt párom,de az egy másik történet) és maximálisan csak Őt tudtam volna elfogadni, de tudom, hogy mellettem is állt volna maximálisan.
2017. júl. 7. 16:49
 16/35 anonim ***** válasza:
71%

Én úgy tudtam, hogy felnőtt emberek szülnek gyereket... Egy felnőtt embernek pedig miért is jelent problémát, hogy a döntését a másik ember tudomására hozza? És miért is akar magyarázkodásba kezdeni a döntését illetően?!

'Nem, anyuka, nem akarom hogy bent legyen, mikor szülök. Majd értesítjük, hogy megszületett a gyerek.'

2017. júl. 7. 16:58
 17/35 anonim ***** válasza:
9%
Az tény, hogy az anyós ugyanúgy nagymamája a gyereknek, mint a kérdező anyja. Csak itt egy gond van. Azzal, hogy ott lesz az anyád a szülésen, egyfajta előnyben részesíted, míg az anyóst a mögé helyezed. Érthető, hiszen te szülöd a gyereket és az egyik nagymama az anyud, de ezzel az anyóst sérted meg. Én úgy vagyok vele, hogy a szülésen vagy a férj/gyerek apja legyen jelen vagy senki.
2017. júl. 7. 17:14
 18/35 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a szülés maga nem a legélvezetesebb pillanatok egyike, amiből a rokonságnak showműsort kéne csinálni. Nincs ott nézelődni valója senkinek a szülő nőn meg a szülészorvoson kívül... Pont az hiányzik, hogy a kismamát még ilyenekkel frusztrálják ilyenkor. < Ezt a férj mondjuk odavethetné a kedves mamájának.
2017. júl. 7. 17:21
 19/35 anonim ***** válasza:
15%

Az ilyennek, mint kérdező is nem szabad szaporodni!

"Már egyszer elmítettem neki, hogy anya lesz bent de figyelmen kívül hagyta." ---> EZ nem jelenti azt, hogy elmondtad volna, hogy csak 1 személy lehet bent, és az mindenképp az anyád lesz!

Néma gyereknek anyja se érti a szavát!

De jellemző ez a gyk lebutult színvonalára, hogy ide írogatnak ilyen egyszerű témában, hogy mit tegyen, mintha nem felnőtt, 18. életévét betöltött egyének lennének, és a gyk színvonala abban is elsőosztályú, hogy 95 %-ban ráugrottak anyósra - mintha ő tehetne róla, hogy van egy hülye aki csak kerülgeti a forró kását és nem tudja elmondani az akaratát -, tehát azok sem különbbek kérdezőnél!

2017. júl. 7. 17:28
 20/35 anonim ***** válasza:
98%
Aki nem érti az egyszeri nemet, az a többszörit sem valószínű, hogy fogja. Ergo, nem szólsz neki mikor eljön az idő.
2017. júl. 7. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!