Hogy mondjam meg anyósomnak, hogy amikor ő akar jönni babát látogatni, az nekünk nem megfelelő? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
A férjemmel Ausztráliában élünk. Augusztusba 8.-ára vagyok kiírva, jön a baba. Mivel már több mint 5 éve nem voltunk otthon, úgy terveztük, hogy anyukám és apukám Augusztus 5.-én érkeznek Ausztráliába és 3 hetet töltenek majd itt. Mikor ők mennek haza jön a férjem anyukája (apukája már nem él) 3 hétre. 1,5 szobás lakásunk van, szűkösen de megoldjuk hogy anyukámék is kényelmesen elférjenek. A napokban mondta anyukám, hogy augusztus elején jön. Anyukáménak már repülőjegy, szabadság minden el van rendezve. Anyósom már nyugdíjas neki mindegy lenne mikor jön, de 6-an ebbe a 1,5 szobás lakásba nem férünk el. A férjem már beszélt vele, de annyit mondott, hogy nem gondoljuk komolyan hogy ő 3 hétig nem látja az unokáját. Mondtuk neki, hogy hely hiány miatt nem megfelelő az az időpont amikor ő akar jönni. Arra meg annyit mondott, hogy nekünk azért nem megfelelő mert nem akarjuk hogy ott legyen.
újra el kell neki mondani, hogy akkor jöjjön, de vegyen ki szobát, mert nem fértek el és kész.
ha beállít, akkor férjed fogja a cuccát és elviszi egy hotelbe
Irányítás mániás,féltékeny idős nő...
Ha ennyire szeretne elmenni hozzátok az adott időpontban akkor 2 lehetőség van.
Vagy elszállásoljátok barátoknál valamelyik párost,tehát vagy a te szüleidet vagy az anyósodat amelyik rugalamasabb ebből a szempontból,vagy közösen (anyagi szempontból) megoldjátok a szállást valami közelben lévő szoba kivétellel.
Nálunk is volt már kis kavaródás hely hiány miatt,de sem a családom sem én nem csináltunk ügyet belőle mivel nálunk a barátok össze tartóak így gondolkozás nélkül mindenki felajánlotta a szállást amikor szükség volt rá... igaz ez Írország nem "Ausztrália"
Viszont teljes mértékben megértem az anyósodat is már bocs!!!
Hat, szepen meg kell neki magyarazni, h nem megfelelo az idopont, m anyukadeknak mar minden el van rendezve, es ok dolgozo emberek. Raadasul Ausztraliaba nem 2 filler a repulojegy. Mi Irorszagban elunk. Anyukam 1 honapot, apukam pedig 6 honapot vart, h lathassa az unokait. Es nem akadekoskodtak, hiaba akartak ok is nagyon latni oket, de tudtak, h a kulfoldon eles ezzel jar.
Anyosnak meg kell ertenie, h kicsi a lakas, es 3 het az nem sok ido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!