Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam meg anyósomnak,...

Hogy mondjam meg anyósomnak, hogy amikor ő akar jönni babát látogatni, az nekünk nem megfelelő? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A férjemmel Ausztráliában élünk. Augusztusba 8.-ára vagyok kiírva, jön a baba. Mivel már több mint 5 éve nem voltunk otthon, úgy terveztük, hogy anyukám és apukám Augusztus 5.-én érkeznek Ausztráliába és 3 hetet töltenek majd itt. Mikor ők mennek haza jön a férjem anyukája (apukája már nem él) 3 hétre. 1,5 szobás lakásunk van, szűkösen de megoldjuk hogy anyukámék is kényelmesen elférjenek. A napokban mondta anyukám, hogy augusztus elején jön. Anyukáménak már repülőjegy, szabadság minden el van rendezve. Anyósom már nyugdíjas neki mindegy lenne mikor jön, de 6-an ebbe a 1,5 szobás lakásba nem férünk el. A férjem már beszélt vele, de annyit mondott, hogy nem gondoljuk komolyan hogy ő 3 hétig nem látja az unokáját. Mondtuk neki, hogy hely hiány miatt nem megfelelő az az időpont amikor ő akar jönni. Arra meg annyit mondott, hogy nekünk azért nem megfelelő mert nem akarjuk hogy ott legyen.

2015. máj. 19. 12:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
44%
És bocs, bár nem vagyok anyóspárti, de igen, meg lehet érteni anyóst is. Nekem mondjuk biztos nem tetszene ha ő kezdene el dirigálni, miközben én fizetem a jegyét. Meg volt beszélve valami, de anyós már felülbírálná.
2015. máj. 19. 12:22
 12/32 A kérdező kommentje:
Meg lett beszélve, az elején még úgy volt, hogy anyósom jön először. A szüleimnek is jobb lett volna, hogy ők jönnek később mert nekik az augusztus eleje pörgős a munka miatt. Anyósom azt mondta hogy neki nem jó augusztus eleje mert Ő már rég lefoglalt a barátnőivel egy nyaralást, amit nem mondhat le. Megbeszéltük a szüleimmel, hogy ők majd megoldják, szabadság meg fizetés nélküli munkanappal, hogy anyósomnak jó legyen. Most pedig ő variál, hogy márpedig ő akar jönni először.
2015. máj. 19. 12:25
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
Ja, hát ez esetben akkor nincs semmi joga variálni.
2015. máj. 19. 12:28
 14/32 anonim ***** válasza:
23%
Ez a kérdés már mintha lett volna egyszer, csak Ausztrália nélkül, de a szituáció ugyanez volt.
2015. máj. 19. 12:34
 15/32 anonim ***** válasza:
19%
Mondom,hogy féltékeny :D de hiddneki is jóga van látni úgy hogy nyugodtan közöld vele amit írtam! Beszáltok a költségébe és néztek egy szobát neki vagy ha vannak barátaitok akik elviselik a természetét akkor elszállasoljátok oda persze ha meglehet oldani vagy vesztek egy camping ágyat és máris együtt a család még ha kicsi is a hely...
2015. máj. 19. 12:35
 16/32 anonim ***** válasza:
21%
Lehet, hogy rosszul értettem, de nekem úgy tűnt, hogy a te szüleiddel együtt szeretne jönni. Amit én meg is értenék, tekintve hogy elutazni repülővel a világ túlsó felére teljesen egyedül, amikor ha 3 héttel előbb megy, mehetne a te szüleiddel hármasban. Azért szerintem ehhez baromi bátorság kell, és angol nyelvtudás. Tudom, hogy én kifejezetten parázós típus vagyok, és még sosem repültem, de én vagy a szüleiddel mennék, vagy nem mennék, és pláne anyukámat nem engedném/hívnám el egyedül.... De lehet, hogy félreértem, és nálatok ez egyáltalán nem gond!
2015. máj. 19. 12:35
 17/32 A kérdező kommentje:
8 éve élünk Ausztráliába, 5 éve nem voltunk otthon. A szülők voltak itt, anyósom is jött már egyedül. Világ életében utazgatott repülővel egyedül, szóval nem az az ijedős fajta. Pótágy a folyosón férne el, mivel a nagyszobába vagyunk mi + ott lesz a baba ágy ahova nem férne be egy pótágy, a fél szoba pedig olyan kicsi, hogy ott csak egy kihúzhatós kanapé van és egy író asztal.
2015. máj. 19. 12:40
 18/32 anonim ***** válasza:
32%
Akkor bocsánat, én csak magamból indultam ki, meg anyukám egészségi állapotából (aki szintén nyugdíjas, 68 éves).
2015. máj. 19. 12:42
 19/32 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha a camping ágy sem megoldható akkor marad az,hogy otthon marad ha tetszik neki ha nem,vagy ha ennyire szeretne menni akkor állja a szállást önerőből estleg némi anyagi segítséggel no meg étellel segítetek neki ha ezek után sem jut dülőre a dolog, akkor oldja meg sajat maga ezt neki is megkell érteni és el kell fogadni,hogy más alternatíva már nincs!
2015. máj. 19. 12:50
 20/32 anonim ***** válasza:
87%
Meg volt minden beszélve, ráadásul hozzá alkalmazkodtak a szüleid, neki meg lemondhatatlan programja volt. Akkor miről beszélünk? megsértődik? Sértődjön. Ajánljátok fel, hogy mikorra veszitek a repjegyet, ha nem jó neki, akkor vegyen magának olyankorra, amikorra tetszik, és ha nincs hol laknia, mert alkalmatlan időben jön, foglaljon magának szállást is. Az eszem megáll az ilyen banyáktól! Miatta alakították a szüleid úgy a programot, most mindent borítana, és még nekiáll feljebb? Tudod, mikor érdekelne ezek után, hogy megsértődik-e vagy sem...
2015. máj. 19. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!