Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szépen szólva is...

Anyósom szépen szólva is ribizli. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Anyósom 40 éves, az új párja 62!!!!

Nem is lenne itt gond, de a pasas egy jólmenő cég feje. Én is elköltöztem már otthonról, a párom kicsivel hamarabb jött el. Ebben a kis időben távkapcsolatban éltünk. Most együtt élünk a fővárosban. Attól tartok, ha babánk lesz, és anyósom mindig más emberrel fog beállítani, mit mondok a gyereknek? Ő az új nagypapa?

Anyósomról tudni kell, hogy egy felkapaszkodott senki, egy okj-s végzettséggel helyettes az új párja vállalkozásánál. Nevetségesen lehúzta az előbbi barátait is, na de most! Az új kandúr házat fog neki venni. Nem vagyok irigy, válljon egészségére, hogy egy fonnyadt kolbászt kell pipázni egy új cipőért. Egyébként elvált párom édesapjától anno, mondván a kedves férje félremegy. Na én ezt nem igazán tudom elhinni.

Szerintetek mit lehetne ezzel a helyzettel tenni? Már én szégyellem magamat miatta. Mi lesz vele, ha az öregember elhalálozik? Jön majd a mi nyakunkra okoskodni?

2017. jún. 30. 19:06
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire irigy vagy, sut az irasodbol....
2017. júl. 4. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!