Anyósom szépen szólva is ribizli. Mit lehetne tenni?
Anyósom 40 éves, az új párja 62!!!!
Nem is lenne itt gond, de a pasas egy jólmenő cég feje. Én is elköltöztem már otthonról, a párom kicsivel hamarabb jött el. Ebben a kis időben távkapcsolatban éltünk. Most együtt élünk a fővárosban. Attól tartok, ha babánk lesz, és anyósom mindig más emberrel fog beállítani, mit mondok a gyereknek? Ő az új nagypapa?
Anyósomról tudni kell, hogy egy felkapaszkodott senki, egy okj-s végzettséggel helyettes az új párja vállalkozásánál. Nevetségesen lehúzta az előbbi barátait is, na de most! Az új kandúr házat fog neki venni. Nem vagyok irigy, válljon egészségére, hogy egy fonnyadt kolbászt kell pipázni egy új cipőért. Egyébként elvált párom édesapjától anno, mondván a kedves férje félremegy. Na én ezt nem igazán tudom elhinni.
Szerintetek mit lehetne ezzel a helyzettel tenni? Már én szégyellem magamat miatta. Mi lesz vele, ha az öregember elhalálozik? Jön majd a mi nyakunkra okoskodni?
Ez a pénz hatalma 😁😁
Igen rudom nem mindegyit nő ilyen... de mindug akad ilyen eleg hamar 😁
Jól csinálja. :D
De miért baj? Ha a pasi tényleg krvát akarna, hidd el találna 20 éveseket is akik a pénzre mennek. Nem hiszem, hogy krvának egy 40 éves nőt akarna.
Ne irigykedj..
"Anyósom 40 éves, az új párja 62!!!!" - És?
"de a pasas egy jólmenő cég feje." - Mi a baj ezzel?
"Attól tartok, ha babánk lesz, és anyósom mindig más emberrel fog beállítani" - Tehát abból, hogy anyósodnak új párja van, az következik, hogy mindig más emberel fog beállítani?
"mit mondok a gyereknek?" - Azt, hogy ő a nagymama párja.
"egy felkapaszkodott senki, egy okj-s végzettséggel" - Az OKJ-s végzettség még többet is érhet, mint némely egyetemi végzettség.
"Az új kandúr házat fog neki venni. Nem vagyok irigy..." - Dehogynem vagy irigy, simán érződik az írásodból.
"elvált párom édesapjától anno, mondván a kedves férje félremegy. Na én ezt nem igazán tudom elhinni." - Attól még, hogy te nem tudod elhinni, simán ez történhetett. De bármi is történt, valószínűleg okkal váltak el.
"Szerintetek mit lehetne ezzel a helyzettel tenni?" - Semmit nem kell tenni.
"Már én szégyellem magamat miatta." - Miért is? Semmi okod rá.
"Mi lesz vele, ha az öregember elhalálozik?" - Egy 62 éves férfi nem öregember és simán élhet még évtizedekig.
Mi az istenért állítana be mindig más emberrel? A leírtakból annyit tudunk, hogy volt már egy férje (a párod apja), meg van most egy új párja, vagyis alig 40 éves korára már legalább két emberrel kefélt. Mekkora szemét ribi, meg kell kövezni!!! :D
Lehet, hogy öreg és gazdag a pali, és érdekből van vele anyósod, de nem tökmindegy? Ő döntésük, itt már tényleg felnőtt emberekről van szó, nem arról, hogy a 18 éves csitrit hülyíti a negyvenes fazon azzal, hogy "te már felnőtt vagy".
Te se lehetsz több húszévesnél, szóval ez a "babánk lesz" kicsit odébb van még egyébként is.
Ez tuti kamu, de nehogy töröltesse valaki! Bár a kérdező kreatívkodhatna valamit, hogy viccesebb legyen.
Egy 40 éves nő nemcsak érdekből lehet együtt egy 60 évessel. Én is annyi vagyok, és tetszett már ilyen korú férfi, és valószínű tetszeni is fog még.
Én ugyan nem lennék eggyütt apám korú pasival, de ez az ő dolguk, és semmiképpen sem a tied.
Én nem ő miatta szégyellném magam, hanem magam miatt. Irigy vagy és rosszindulatú. A pároddal is közöld, mit gondolsz az anyjáról.
És miért gond, hogy egy "jólmenő cég feje"? Egy jólmenő cég fejének nem lehet barátnője? Vagy jobb lenne, ha egy csövessel állna össze?
És miért nem tudod elhinni, hogy megcsalta a férje?
Ja, és nem az anyósod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!