Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szépen szólva is...

Anyósom szépen szólva is ribizli. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Anyósom 40 éves, az új párja 62!!!!

Nem is lenne itt gond, de a pasas egy jólmenő cég feje. Én is elköltöztem már otthonról, a párom kicsivel hamarabb jött el. Ebben a kis időben távkapcsolatban éltünk. Most együtt élünk a fővárosban. Attól tartok, ha babánk lesz, és anyósom mindig más emberrel fog beállítani, mit mondok a gyereknek? Ő az új nagypapa?

Anyósomról tudni kell, hogy egy felkapaszkodott senki, egy okj-s végzettséggel helyettes az új párja vállalkozásánál. Nevetségesen lehúzta az előbbi barátait is, na de most! Az új kandúr házat fog neki venni. Nem vagyok irigy, válljon egészségére, hogy egy fonnyadt kolbászt kell pipázni egy új cipőért. Egyébként elvált párom édesapjától anno, mondván a kedves férje félremegy. Na én ezt nem igazán tudom elhinni.

Szerintetek mit lehetne ezzel a helyzettel tenni? Már én szégyellem magamat miatta. Mi lesz vele, ha az öregember elhalálozik? Jön majd a mi nyakunkra okoskodni?

2017. jún. 30. 19:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a problémád anyóssal, hogy idősebb és gazdag párja van, hanem alapból nem kedveled gondolom és most van min kiakadnod. Nyugi, mondhatni inkább a csávó lássa el pénzzel minthogy tőletek kéregessen miközben útban van a baba, nem? Ha esetleg nem él még sokáig, akkor is a leírtak alapján talál majd magának mást.
2017. jún. 30. 19:39
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Az anyósod életéhez szerintem nem sok közöd van. Mellesleg, ha valaki az én édesanyámról így vélekedne és nyilatkozna, abban a pillanatban otthagynám végleg, de hogy gyereket nem vállalnék vele, az biztos.
2017. jún. 30. 19:42
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a felkapaszkodott senki r..banc nevelte fel a párodat, akit te pillanatnyilag pipázol, hogy Pesten lakhass. Félig az ő vére, ezt tartsd szem előtt, amikor a kúrogatásotok gyümölcsével majd otthon üldögélsz és vársz rá esténként. Ha az apja sem volt a hűség mintaképe, akkor meg különösen légy résen.:D
2017. jún. 30. 19:43
 14/41 anonim ***** válasza:
96%

"Mit lehetne tenni?"

LOL. Esetleg elgondolkodni azon, hogy a kedves mama 40 évesen egy jól menő cég tulajdonosának a farkát pipázza, te meg huszonévesen egy csóró qrvafattyáét.:D

2017. jún. 30. 19:51
 15/41 anonim ***** válasza:
98%

Hahaha adom az összes választ😝

Az irigység nagyúr. a "nagyi" kenterbe vág téged. Legyen neki szerencséje.

2017. jún. 30. 19:54
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Jajjjk Istenem, olyan rosszindulatú vagy...
2017. jún. 30. 19:56
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell tenned? Semmit. Ne anyósod életén csámcsogj, hanem a sajátoddal törődj. Elég sz.r, hogy kb 20 évesen ennyire rosszindulatú hisztérika vagy.
2017. jún. 30. 19:58
 18/41 anonim ***** válasza:
91%
Oszinten szolva en irigykede hogy ilyen konnyu dolga van. Miert ne illene ossze pl egy fiatalos 60as egy 40essel? En csak orulnek ha az anyam/anyosom jol erzi magat. Sajat elete.
2017. jún. 30. 20:00
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat. Tehát lehet, már volt:

A 62 éves kandúr hol öregember és honnan veszed, hogy hamarosan elhalálozik? Élhet akár 98 éves koráig is frissen-fitten-fiatalon. Láttam idősebbet is.

Ezen ne parázz, nem fog anyósod a nyakadon lógni. Vagy már lógott? Vagy miből találtad ezt ki?

2017. jún. 30. 20:11
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindent elmondtak előttem. Veled van itt gond kérdező. Sajnálom az "anyósodat" hogy egy magadfajtával állt össze a fia.
2017. jún. 30. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!