Anyósom szépen szólva is ribizli. Mit lehetne tenni?
Anyósom 40 éves, az új párja 62!!!!
Nem is lenne itt gond, de a pasas egy jólmenő cég feje. Én is elköltöztem már otthonról, a párom kicsivel hamarabb jött el. Ebben a kis időben távkapcsolatban éltünk. Most együtt élünk a fővárosban. Attól tartok, ha babánk lesz, és anyósom mindig más emberrel fog beállítani, mit mondok a gyereknek? Ő az új nagypapa?
Anyósomról tudni kell, hogy egy felkapaszkodott senki, egy okj-s végzettséggel helyettes az új párja vállalkozásánál. Nevetségesen lehúzta az előbbi barátait is, na de most! Az új kandúr házat fog neki venni. Nem vagyok irigy, válljon egészségére, hogy egy fonnyadt kolbászt kell pipázni egy új cipőért. Egyébként elvált párom édesapjától anno, mondván a kedves férje félremegy. Na én ezt nem igazán tudom elhinni.
Szerintetek mit lehetne ezzel a helyzettel tenni? Már én szégyellem magamat miatta. Mi lesz vele, ha az öregember elhalálozik? Jön majd a mi nyakunkra okoskodni?
Te itt a magad kis 18-20 évével mit hisztizel?Összeköltöztél egy kisfiúval, az édesanyját meg irigyled, ez a nagy helyzet.Mi az, hogy mit kéne tenned?Semmit!Semmi közöd nincs az ő életükhöz, teljesen természetes, hogy egy 40 éves nőnek szüksége van kapcsolatra, mint ahogy egy 62 éves férfinek is.
Ha rólam beszélnél így, biztos nem maradna hajad.
30-as éveimben járok, túl vagyok egy váláson, ha nekem egy csitri bele akarna szólni az életembe, biztos elküldeném a jó francba, aztán nevetnék egy jót.
Párom ugyan nincs még 60, de 50-es évei végén.Elmondom akkor neked tündérke, hogy minden téren tökéletesen passzolunk.Na ilyenkor mi van?Az van, hogy 62 éves korában még senki nem öreg.
Irigy vagy, Ennyi a helyzet.Irigy vagy arra, hogy 40 éves korban egy nő a csúcson van, te meg még Sehol.Irigy vagy arra, hogy egy tehetős férfi mellett találta meg a boldogságot, és istenem, házat kap.Főjjél tovább a rosszindulatodban!Ja, és a mérhetetlen irigységed fel fog emészteni.
"fonnyadt kolbász"? - el vagy te tévedve aranyoskám, de nagyon!
(62F) :D
Ha az "öregember" elhalálozik, nem megy a nyakatokra, ott lesz a háza - és éli tovább az életét.
Egy 62 éves nem öreg. Az én apám is 62 éves, de fiatalokat megszégyenítõen minden vasárnap 10 km-t fut, csak úgy kedvtelésbõl, az egészségéért. Orvoshoz egy évben egyszer megy, és MINDEN értéke tökéletes, egy szem gyógyszert nem szed. Neki bár csak egy 10 évvel fiatalabb párja van, szerintem ha egy harmincassal lenne együtt, nem mondaná senki, hogy a párja fiatal hozzá. Ezt fokozható még azzal, hogy õ nevel engem (!!!) céget vezet, érvényesül és jön-megy egész nap. Remek ember, nagyon büszke vagyok rá.
Szóval semmi baj egy 62 éves cégvezetõvel, értem a helyzetedet. Ha egyszer lenne gyereket, ahhoz meg javaslom legyél olyan õszinte, amennyire csak tudsz. Ne válogasd meg, hogy mit 'mondhatsz' el neki és mit 'nem'. Szerintem itt szakad meg a bizalom a szülõ meg a gyereke közt.
"szerintem ha egy harmincassal lenne együtt, nem mondaná senki, hogy a párja fiatal hozzá."
Persze, hogy nem mondaná, mert az emberek udvariasabbak ennél, de azért te is tudod, hogy harmincasnak általában akkor van hatvanas párja, ha nem jutott neki más. Mondjuk nem csodálkoznék, ha a kérdező anyósának azért nem jutna, mert mindenkit elriaszt, hogy ilyen menye van :D
Szerintem csak magadat hergeled. Gondolom, nem valami jó a kapcsolatotok alapjaiban sem. Nem kell tenned semmit. Barátkozz meg a gondolattal, hogy anyósodnak új párja van, mi ezzel a baj? Amúgy sincs közöd hozzá. Miért menne a ti nyakatokra? Nagyon előre vetítesz...
Miért lenne új nagypapa? A nagymama párja. Azt se tudod, hogy ő hogy fog hozzáállni a gyerekedhez. Nem hinném, hogy a nagypapája szeretne lenni, ugyanis ahogy értem, csak elváltak anyósodék, lesz neki nagyapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!