Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek jogosan érzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan érzem magam r. ibancnak?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy megismertem egy srácot,de szakított velem (távkapcsolat volt).Aznap megismertem egy másik srácot de szakítottam vele mert nagyon erőltette a szex dolgot.(ez is távkapcsolat volt,és azért is mert nem távkapcsolatot akartam).Most járni akartam egy sráccal akiről kiderült hogy meleg.És most eszeveszetten keresek valakit akit szeretni tudok és mindennap át tudom ölelni.Mit tehetek ez ellen mert nem akarom olyan lányként végezni aki úgy váltogatja a fiúkat mint más a bugyijait? 14/L

2017. jún. 4. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
nem vagy az, mivel egyikkel sem feküdtél le, szerintem a környezetedben kéne keresni fiúkat akikről tudod, hogy ott élnek valahol a közelben, de a legjobb az lenne, ha várnál elvégre mégcsak 14 éves vagy.
2017. jún. 4. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
A választ nyilván te is tudod, csak megerősítésre és bátorításra van szükséged.
2017. jún. 4. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Tavkapcsolat alatt azt érted hogy csak neten irogattatok és megegyeztetek h na járunk?, igen járunk.
2017. jún. 4. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
tipikus szűzk-#rva vagy
2017. jún. 4. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
nem vagy az
2017. jún. 4. 13:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek ment a zöld pacsi :) igen lehet hogy csak egy pici kis bátorításra volt szükségem :D a #4-nek üzenem a te válaszod is hasznos volt számomra igyekszem nem olyanná válni :)
2017. jún. 4. 13:53
 7/10 anonim válasza:
Igaza van az elozo kommentelonek, ismerj meg egy kozeli fiut mert azzal tobb mindent tudsz csinalni (nem pont szexre gondolok). Beszelgess vele sokat es majd kialakul. Ne arra szamits h megtalalod az eleted parjat mert 14 evesen eleg ritka de egy komolyabb kapcsolatot szerezhetsz es sokkal jobb mint egy tavkapcsolat. Meg amugy is 14 evesen meg boven raersz.
2017. jún. 4. 13:55
 8/10 anonim válasza:
ja es nem vagy az
2017. jún. 4. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:
de 14 évesen mi a fenének kaparsz a pasik után? Nem nem vagy az MÉG de ha így folytatod azzá válhatsz.
2017. jún. 4. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Basszus. Hogy a francba lehet szakítani egy olyas valakivel akivel nem is taliztatok es csak netről isnered. Ez nem kapcsolat. Igy honnan tudnál szakítani?!

Egyebkent ez tök hülyeség. Mirrt pennel r.ibanc ha beszeltel par fiuval?

2017. jún. 4. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!