Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósnak ennyire nem vagyunk...

Anyósnak ennyire nem vagyunk fontosak?

Figyelt kérdés

Egy városban lakunk körülbelül 5percre, Anyós nem dolgozik, lenne ideje eljönni hozzánk ami engem azért bánt mert tudom hogy a párom örül ha jön. Áprilisban azt mondta jön ha meggyógyul, nem jött,anyák napján azt mondta jövő héten pénteken jön, nem jött azóta sem. Én azóta egyszer voltam párom kétszer nézett el. Após jelölt sem jobb, a két év alatt mióta külön vagyunk anyukáméktól egyszer jött. Ha jönnének a fenekük lenne fényesre nyalva de úgy látom az sem jó.

9hét múlva érkezik a babánk hát nem tartom valószínűnek azt sem hogy szereti fogják ugyanis van már egy kedvenc...

2017. jún. 8. 12:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagytok neki fontosak. Van ez így. Szerintem a babáddal törődj inkább- neki te leszel a legfontosabb.
2017. jún. 9. 23:01
 22/24 anonim ***** válasza:
37%
Aki ilyen szituban nem volt nem is értheti.10éve a férjemmel és 2gyerekemmel külföldre költöztünk.Az anyosék már régebben kint voltak.Direkt a szomszédos házba költöztünk hogy ne legyünk olyan magányosak.Anyosom nem dolgozott.Unokák pedig csak tőlünk voltak.Kb 2havonta 1xláttam sose kérdezett minket sosem hivott.A gyerekeket ha felvittem én akkor féltette a bútorait porcelánjait stb..tehát jobb volt otthon maradni.Azóta született 2unokája a lányától.Azok ott élnek náluk.Viszi őket oviba boltba parkba orvoshoz.Ez a viszony amugy nem fáj.Csak a gyerekeimnek.Mindig kérdezték hozzájuk miért ilyenek.??Évek múlásaután elköltöztünk még ritkábban látjuk őket,általában csakha pénz kell nekik.hányingerek
2017. jún. 10. 08:33
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező az én anyósomat neked adom szivesen :) az menne minden nap ha hivod ha nem. Még nem tudta h terhes vagyok olyan nyugisan elvoltam de azután kb minden nap mint aki ellenőriz. Mióta megvan a gyerek van hogy este8 hogy beesik meglátogatni minket holott a szájába lett rágva h 6-7fürcsi vacsi alvás a kicsinek. Hidd el ez se jobb...lehet ha meglesz a kicsi majd a tiétek lesz a kedvenc :)
2017. jún. 11. 11:55
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Igazából nem szeretném ha a nyakunkra járna heti 5 alkalommal de 2-4hetente egy alkalommal nagyon meglennék elégedve kizárólag párom miatt

2017. jún. 12. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!