Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósnak ennyire nem vagyunk...

Anyósnak ennyire nem vagyunk fontosak?

Figyelt kérdés

Egy városban lakunk körülbelül 5percre, Anyós nem dolgozik, lenne ideje eljönni hozzánk ami engem azért bánt mert tudom hogy a párom örül ha jön. Áprilisban azt mondta jön ha meggyógyul, nem jött,anyák napján azt mondta jövő héten pénteken jön, nem jött azóta sem. Én azóta egyszer voltam párom kétszer nézett el. Após jelölt sem jobb, a két év alatt mióta külön vagyunk anyukáméktól egyszer jött. Ha jönnének a fenekük lenne fényesre nyalva de úgy látom az sem jó.

9hét múlva érkezik a babánk hát nem tartom valószínűnek azt sem hogy szereti fogják ugyanis van már egy kedvenc...

2017. jún. 8. 12:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen így vagyok vele én is, jöttem én, fiát elköltöztettem otthonról, jelzem a fia már 30on felül volt. Na szóval összeköltöztünk, anyós nem jött, az sem érdekelte, hova költözött a fia. mondtam neki többször is, de nem jött, csak mikor a pici megszületett, akkor is csak ha hozták. nekem nem hiányzik egyáltalán, de páromnak jól esne, ha néha eljönne. egyébként mi is kb 5-10 percre lakunk gyalog, én már nem is mondom neki. hetente egyszer elmegyünk párommal és a picivel, de egyedül nem vagyok hajlandó, majd ha hiányzik neki az unokája, eljön.
2017. jún. 8. 13:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Én azt sem értem kedves utolsó hogy a legtöbb hozzászóló azt írja menjek én ha hiányzik.... holott nekem ugyan nem hiányzik soha nem voltunk sem jóba sem rosszba,de úgy gondolom hogyha novemberben volt utoljára nálunk akkor túl sokat nem jelent neki a fia már pedig én nem vagyok egy gonosz meny aki eltiltja az anyóst a fiától. Ráadásul többször mondtuk hogy tessenek majd eljönni, nem dolgozik és ha nincs mondjuk havonta egy szabad fél órája akkor én kérek elnézést, mi heti 6 munkanap is elmentünk, és kár azt hinni hogy terülj asztalka van mert soha nem kínált meg bennünket, tévedés nem vagyunk szorulva csak tudom hogy van egy megszokott hazai amit mondjuk a gyereke szeret, és jobban megfőzi esetleg mint én. De én ezen nem problémázok, 10 éve ismerem ha nem akkor nem erőltetek semmit de talán nem kötelező menni sem nekem sem majd a gyerekemnek :-)
2017. jún. 8. 13:29
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

"A fiaméknak ennyire nem vagyunk fontosak? A fiam itt lakik 5 percre, de április óta csak kétszer nyitotta rám az ajtót" - minden nézőpont kérdése.

Lehet, hogy ő is arra vár, hogy ti menjetek, elvégre ti vagytok a fiatalabbak. Miért ő menjen a saját, felnőtt fia után, még azt mondjátok, hogy rátok akaszkodik.

2017. jún. 8. 14:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Tévedés! Áprilisban is megígérte, anyák napján voltunk meg azt követő héten is és 3 hete minden hétvégén festettünk a lakásunkba és azért én nem mentem, párom ment szóval az értelmezésed nem úgy jött össze. Előtte is mentünk 2hetente :-) :-)
2017. jún. 8. 14:21
 15/24 A kérdező kommentje:
Ez az oldal egyébként annyira segítőkész, bezzeg ha azt írnám hogy hogyan vakarjuk le az anyóst nekem állna szint úgy mindenki :-) olyan kis ellentétesek vagytok :-)
2017. jún. 8. 14:29
 16/24 anonim ***** válasza:
47%

"Anyós nem dolgozik, lenne ideje"

"Anyósnak 7 unokája van már"

Lehet, hogy a 7 unoka szülei is pont így beosztják az idejét mint te?

"Lenne ideje" mindenre mert úgyis otthon van, és semmi dolga egész nap...

Csak éppen vigyázzon mindig valamelyik unokára. Már a hét minden napjára jut neki egy.

A tiéd pedig a ráadás lesz?!

2017. jún. 8. 16:26
 17/24 A kérdező kommentje:
Aki csecsemő az az anyja mellett van aki pedig óvodás és iskolás az pedig ott. Miért kéne rájuk vigyáznia :D
2017. jún. 8. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:
88%

Ha ez számít valamit, akkor én nagyon boldog lennék, ha te lennél a menyem Kérdező!

Nekem csak egyszer kellene, hogy füttyents, már rohannék, ... de sajnos az élet nem kívánságműsor!:(

Ne szomorkodj, hamarosan itt a kisbaba, majd jön a nagymama, még meg is fogod unni.

Ha meg nem jön, akkor azzal csak ő lesz szegényebb!

Neked meg boldog babavárást, jó egészséget, sok boldogságot a picikével!

2017. jún. 8. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát lehet, hogy nem szeretnek téged annyira. Van ilyen.
2017. jún. 9. 07:35
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
Mintha az én anyósomat írtad volna le. Én azt hiszem, hogy engem nem kedvel annyira, azért nem jön, és evvel meg is vagyok békélve. Az viszont kicsit rosszul esik ,hogy a páromra sem néz rá, és mivel nálunk is jön a baba, kicsit aggódom emiatt. De erőltetni nem lehet semmit. Én is hívtam, többször is, de ha nem, hát nem. Könyörögni nem fogok senkinek, még azt hinné, hogy létezni sem tudunk nélküle.
2017. jún. 9. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!