Elmondjam a paromnak hogy idegesit az anyja?
" szerencsére nem minden nő úgy gondolkodik, mint te. Amikor a legutóbb megjelent anyám hisztizni, én épp a kertben tettem-vettem, és a párom első dolga az volt, hogy kirohant, és elvette mellőlem a fejszét, kapát, ásót... nehogy anyám miatt még én kerüljek sittre..."
Büszke lehetsz magadra. Igen, valóban léteznek a Földön rettenetes nőszemélyek, de én azt nem értem, ha ennyire utálod a saját anyádat, miért nem zárod ki az életedből? Szóval erről ennyit. Az én anyám is szörnyen rettenetes tud lenni, de meg se fordulna a fejemben, hogy agyonverném. És miért? - mert az alapvető emberi erkölcsöket értéknek tartom, ráadásul ellenzem az antiszociális (és nem aszociális) viselkedést.
Igen, büszke vagyok:) "de én azt nem értem, ha ennyire utálod a saját anyádat, miért nem zárod ki az életedből?" - picit átgondolod, és rájössz, hogy ehhez is 2 ember kell, arra van hatásom, hogy én ne keressem, arra nincs, hogy ő mit tesz.
"de meg se fordulna a fejemben, hogy agyonverném." - az indulati cselekmények jellemzője, hogy nem a fejben fordulnak meg... pont ez a különbség az előre megfontolt szándék, és a hirtelen felindultság között... érted, tudatosan én se ütném agyon, nyilván... hogy még üljek is miatta vagy 10 évet? Hülye azért nem vagyok...
Egyébként meg ja, én nem vagyok oda a "rendpárti-értékelvű-konzervatív" gondolkodásért - pont innen ered az alapvető konfliktusunk.
"picit átgondolod, és rájössz, hogy ehhez is 2 ember kell, arra van hatásom, hogy én ne keressem, arra nincs, hogy ő mit tesz."
Elárulok egy titkot: elég ehhez egy ember is. Igaz, valóban bonyolult, mert akkor telefonszám csere, letiltani a mobilszámát és még facebookrol is, de mégse annyira komplikált, hogy megtedd ezeket a lépéseket. Amikor meg csönget, akkor nem engeditek be. ENNYI.
Mellesleg megírtad, hogy büszke vagy arra, hogy anyádat ennyire megveted. Most írhatod, hogy de te így-úgy és az anyád pedig egy segg, a tényen akkor sem változtatsz, hogy egy szarember vagy.
#16, a felsoroltak adottak, de attól még kimegyek a kertembe néha - például - na, mert azért van:)
A rólam alkotott véleményed meg semmivel se érdekel jobban, mint az anyámé... bocs, de ez van. Tudom, tudom, szerintetek "anya csak egy van" - de tudod, ez időnként pont eggyel több az elviselhetőnél...
Én nem azt mondtam, hogy anya csak egy van, hanem simán lelehet rázni egy embert, ha nagyon akarunk.
Amúgy meg maradjunk annyiban, hogy engem se érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy egy szarember vagy. Mondhatsz akármit ez a tény akkor is igaz. Vagy leszarod és maradsz az, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!