A párom anyukája nem tud elfogadni, mert szerinte túl fiatal vagyok. Hogyan kedveltethetném meg magam vele?
Nálunk ugyanez a felállás, annyi különbséggel, hogy engem egyből elfogadott a családja, több, mint egy éve. (A kötekedőknek mondanám, hogy nem a pénze miatt vagyok vele/kb. ugyanannyit keresünk, és megtakarításunk is hasonló mértékben van/, és ő pedig nem azért van velem, mert friss hús vagyok /találhatott volna ezerszer jobb csajt is nálam/.
Sajnos, ha anyuka így gondolja, hogy túl fiatal vagy hozzá, akkor ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Esetleg majd idővel megbékél veled, ha látja, hogy nem csak a pénze miatt vagy vele, és hasonlók (esélyes, hogy ezt gondolja). Nem kell kinyalni anyuka popóját, meg nyomulni de ha náluk vagytok, akkor segíts neki, beszélgess vele sokat, érdeklődj a hogyléte felől és ne öltözködj túl kirívóan.
"De az ötszázat még beszorozhatod hárommal, ha már itt tartunk."
kibújt a szög a zsákból :D [link]
Erre remek kifejezés van: sugardaddy.
A barátnőm van ebben a helyzetben ő 25 éves a férje pedig 46 éves. Nagyon jól kijönnek van egy 1,5 éves fiúk.
Kezdetben a férje családja ugyanígy volt ahogy nálatok, ahogy megszületett az unoka jobb lett a viszonyuk, anyósával szinte napi szinten tartják a kapcsolatot :) remélem segitettem a válasszal!
Szép napot kívánok!
Sehogy,ne is erőlködj.
De ha mégis próbálkozol,hamar kiszúrja és onnantól véged.
A férjem és köztem 13 év van,a "kedves mama" első kérdése az volt anno,hogy:"mit akarsz te a fiamtól?ennek nincs pénze!"
Hagyni kell szépen,hogy megeméssze a dolgot,ne akard megszerettetni magad,nem fog menni.Ha néha majd úgy is tűnik,hogy kezd sínre kerülni kettőtök viszonya,ne hidd el,nem lesz valódi.
Kitartás :)
Ha valóban szeretitek egymást,akkor az ő véleménye lesz az utolsó,ami számítani fog.
Szüleim 20 éve házasok, 13 év korkülönbség van köztük apukám részére. Mikor apám elvette anyámat 31 éves volt anya meg 18. Édesanyja sem fogadta el először anyumat, de nem törődtek vele, mert szerették egymást és hittek benne. Azóta minden oké és már az anyós is megbékélt. Hozzátenném még 4-en vagyunk testvérek! :)
Én sok sikert kívánok nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!