Akik elköltöztek otthonról fiatal pár, mennyit járnak haza a szülőkhöz? Nem sok minden hétvége (ottalvással)?
Pár hét van már csak a költözésünkig és a barátom szülei már most folyton azt mondják hogy minden hétvégén menjünk hozzájuk haza, aludjunk ott. Csak nekem sok ez??
Barátom se nagyon akarja, de annyira panaszkodnak, hogy azt mondta, hogy az elején még lehet muszáj lesz, mert annyira elesettek lesznek. De szerintem pont így fognak nem ránk támaszkodni (csekkbefizetés, internetezés, tv, telefon használat - 45évesek)
Az én szüleim nem mondtak semmi ilyet, hogy mikor mennyit menjünk, ahogy akarunk. Telefonálni amúgy is szoktunk hetente 2x nagyjából, ha egész héten nem vagyok otthon.
Mi annyira nem vagyunk jóba amúgy, elvagyunk, semleges a kapcsolat, a barátomnak is amúgy, mert iszonyat sokat tettek neki keresztbe a szülei sajnos (anyai károk, autóját tönkretették, kiskorában a nevére vettek házat, hogy nekik olcsóbb legyen, így most nem jár az első lakáskezdezmény és ilyenek).
Ettől amúgy én is tartok, mert egyszer már felvetették, hogy adunk-e kulcsot...
De azt hiszem be fogom vezetni a bejelentkezést és a barátommal is lefixálom, hogy a hétvége a miénk, ha akarunk megyünk, de nem egész napra (mert ugye sok a feladat amit meg kell csinálni) és nem 2-3napra, azt csinálunk, amit mi akarunk és elég lesz a havi 1x 1 nap, a szüleimhez is 2hetente tervezzük(velük egy városban leszünk, de őket amúgy a barátom imádja, apukámmal együtt szerelnek, szoktak külön telefonálni egymással, ő ezt mondta, hogy hozzájuk szívesen megy gyakrabban). Főleg, hogy ő sokszor dolgozik hétvégén, pihenni is kell amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!