Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Köteles vagyok öket beengedni...

Köteles vagyok öket beengedni a saját házamba ha kiabáltak velem? Többi lent

Figyelt kérdés

A ház az én nevemen van. Párommal lakok akivel van 2 közös gyermekünk.

Apósom asztalos és régebben volt egy ágymatrac ami alá csinált keretet pozdorjából.

Mikor megszületett a gyerek kértem h kerekítse le mondta h nem lehet. Vettünk rá élvédőt ami mindig lejött ezért letakartam az ágyat ami ennek ellenére is éles volt. Mondtam páromnak cseréljük le de mivel nem szerette volna belementem h maradjon.

Erre május elsején még én aludtam az apja ébren volt de pont nem látta a 2 éves fiam elesett és hosszába szinte a teljes szemöldöke szétnyílt. Van egy kislányom is aki még kicsi meg én sajnos nem bírom az ilyet nézni párom és anyukám rohantak be a kórházba és összevarrták.

Mivel már előtte is ki akartam dobni mihest elmentek szétszedtem az ágyat. Azóta is bánt h ha nem másra hallgatok elkerülhető lett volna.

Mondtam apósnak telefonba h szétszedem. Arról nem tehetek h párom úgy csavarozta be h a csavarok feje kikopott így csak a kalapáccsal sikerült. Abba a pillanatba nem érdekel. És most sem.

Mikor eljöttek hozzánk két nap múlva addig se telefon se semmi. Gyerek szemöldökére nem szóltak semmit viszont az ágyért elkezdtek velem kiabálni. Gyerekek előtt a saját házamban.

Hogy azt az ágyat még el lehetett volna adni stb. Egyáltalán nem a gyerek érdekelte őket. A rosszba a jó h így esett és nem a sarkának mert akkor oda a szeme egy életre. Párom nem volt itthon nem tudja mi zajlott le köztem és köztük.

A lényeg h a fiam szülinapja volt és holnap jönnének köszönteni de ez úgy belém égett és belegondolva h szegény gyerek ha felfogná h az ágyat jobban sajnálták én nem szivesen látom őket.

Megkérhetem h ne jöjjenek? Két hétig nem érdekelte őket.

Elnézést ha hosszú lett.

2017. máj. 13. 23:22
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
20%

"Nehogy már egy terhes vagy frissen szült kismama álljon neki ágyat cipelni vagy forgatni, hogy fűrészeljen, csiszoljon. Gondolkozzatok, ha a nagy 2 éves a kicsi mekkora lehet?

Szerintem jól tette a kérdező, hogy szétverte az ágyat"

Perszer, mert ágyat szétverni nyugodtan szétverhet egy kismama igaz? :)

Amúgy nekem is az jutott eszembe, hogy nem igaz, hogy ne lehetett volna az élvédőt odaragasztani, vagy egyéb módon biztonságossá tenni... nekem ez egész sztori sok hűhó egy olyan dologról, amit az elején minimális aggyal el lehetett volna kerülni.

2017. máj. 15. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!