Köteles vagyok öket beengedni a saját házamba ha kiabáltak velem? Többi lent
A ház az én nevemen van. Párommal lakok akivel van 2 közös gyermekünk.
Apósom asztalos és régebben volt egy ágymatrac ami alá csinált keretet pozdorjából.
Mikor megszületett a gyerek kértem h kerekítse le mondta h nem lehet. Vettünk rá élvédőt ami mindig lejött ezért letakartam az ágyat ami ennek ellenére is éles volt. Mondtam páromnak cseréljük le de mivel nem szerette volna belementem h maradjon.
Erre május elsején még én aludtam az apja ébren volt de pont nem látta a 2 éves fiam elesett és hosszába szinte a teljes szemöldöke szétnyílt. Van egy kislányom is aki még kicsi meg én sajnos nem bírom az ilyet nézni párom és anyukám rohantak be a kórházba és összevarrták.
Mivel már előtte is ki akartam dobni mihest elmentek szétszedtem az ágyat. Azóta is bánt h ha nem másra hallgatok elkerülhető lett volna.
Mondtam apósnak telefonba h szétszedem. Arról nem tehetek h párom úgy csavarozta be h a csavarok feje kikopott így csak a kalapáccsal sikerült. Abba a pillanatba nem érdekel. És most sem.
Mikor eljöttek hozzánk két nap múlva addig se telefon se semmi. Gyerek szemöldökére nem szóltak semmit viszont az ágyért elkezdtek velem kiabálni. Gyerekek előtt a saját házamban.
Hogy azt az ágyat még el lehetett volna adni stb. Egyáltalán nem a gyerek érdekelte őket. A rosszba a jó h így esett és nem a sarkának mert akkor oda a szeme egy életre. Párom nem volt itthon nem tudja mi zajlott le köztem és köztük.
A lényeg h a fiam szülinapja volt és holnap jönnének köszönteni de ez úgy belém égett és belegondolva h szegény gyerek ha felfogná h az ágyat jobban sajnálták én nem szivesen látom őket.
Megkérhetem h ne jöjjenek? Két hétig nem érdekelte őket.
Elnézést ha hosszú lett.
Nem vagy köteles beengedni. De ezt nyilván te is tudod. Megkérheted hogy ne jöjjenek. Nyilván.
Nem muszáj mindig mindent lenyelni az életben.
Mindketten túlreagáltátok, béküljetek ki.
A gyerekeket sajnos lehetetlen megvédeni mindentől, viszont ami meg lehetséges, azt kár elnagyvonalúskodni.
Örüljetek, hogy nem lett nagyobb baj. Boldog szülinapot a kicsinek!
Az uvoltozes gaz volt, az teny, es hiaba aposod keze munkaja, NEKTEK adta, innentol azt csinalsz vele amit akarsz. Nem a szent gral, basszus...
DE: a gyerekkel is kitolsz, ha nem koszontik fel!
En megmondanam a ferjemnek, hogy bocs de ahogy velem viselkedtek minosithetetlen volt, most egy darabig nem akarom latni oket, szoval vidd te hozzajuk es ne ok jojjenek!
VAGY: addig elmesz egy baratos programra vagy at a te szuleidhez. En ezek valamelyiket tennem.
Ha nem engeded be oket azzal egyertelmuen buntetni akarod oket csak epp ezzel most a gyereknek is rosszat teszel hiszen ot koszontenek fel. Ha te nem akarod latni oket, azt viszont megertem es a feljebb sorolt 3 megoldas barmelyike jo erre.
Utolso, a gyerek szulinapja nem feltetlen az a nap vagy nem feltetlen akkor koszontik a szulok amikor aposek mennek koszonteni. Nalunk pl. van a gyerek szulinapja egy adott napon, tortazas, unneples, aztan egy masik nap aposek adnak neki egy jatekot azt annyi. (Ok sosem csinaltak nagy dolgot a szulinapozasbol).
Meg nehogymar barmit megtehessem! Ordibal valakivel aztan a valaki meg mintha mi sem tortent volna "puszi puszi de jo hogy jottetek, kertek egy kavet?"....ehhez szolgalelku naiv nyuszinak kell lenni.
Szoval menjen a ferj a gyerekkel vagy a kerdezo helyeben elhuznek amig aposek vendegeskednek. Erezze csak hogy paraszt volt, biztos nem hagynam annyiban.
Mondjuk ez így elég kemény, hogy nem mentél be a gyerekkel a sürgőssérire, mert nem bírod az ilyesmit.Senkit nem érdekel, hogy bírod -e vagy sem, a gyerekedről van szó és ott kellett volna lenned vele, amíg varrják.
Az ágy meg oké, apósod elcseszte, de ti vagytok a hibások, hogy nem szabadultatok meg tőle, amikor rájöttetek, hogy veszélyes.
Szétverni valóban nem volt a legjobb ötlet, ki kellett volna vinni a házból és akár visszaadni az apósnak, vagy odaadni másnak ajándékba.
Amúgy ha veszélyesnek tartottad, akkor miért "fogadtál" szót a párodnak, miért nem raktad ki az ágyat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!