Miért henceg ilyenekkel az anyósom?
Figyelt kérdés
Mostanában csak azt hallom,hogy eleinte rám hasonlított a fiam, de most már a fèrjemre főleg. Kiskori képeket mutogatnak,hogy nézzem,mennyire a apja fia.Állandóan ezt hallom: drága kincsem,drága kisfiam...Nem tudja megérteni,hogy ő az én kisfiam? Az én szüleim ezt nem csinálják.2017. ápr. 29. 10:08
31/33 anonim válasza:
Majd akkor mit szólsz,mikor a gyereked kibál,hogy Anyaaaa,anyósod meg majd szalad,hogy Tesséééék
32/33 anonim válasza:
Azt jobban szeretnéd hallgatni,amit én évekig:"Egyáltalán nem hasonlít a fiamra ez a gyerek!"? Hat évig hallgattam. Most megszületett a kicsi,mondtam a férjemnek,hogy "ha ezt se látja hozzád hasonlónak,pofán verem." Lehet szólt anyósnak,mert abbamaradt.
33/33 anonim válasza:
Anyósom elküldte hozzánk az első gyerekünk születése után a nővérét és annak a lányát férjestül, majd az unokatestvérét feleségestül, hogy nézzék meg hasonlít-e a gyerekünk az apjára. Erre varrj gombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!