Miért henceg ilyenekkel az anyósom?
Figyelt kérdés
Mostanában csak azt hallom,hogy eleinte rám hasonlított a fiam, de most már a fèrjemre főleg. Kiskori képeket mutogatnak,hogy nézzem,mennyire a apja fia.Állandóan ezt hallom: drága kincsem,drága kisfiam...Nem tudja megérteni,hogy ő az én kisfiam? Az én szüleim ezt nem csinálják.2017. ápr. 29. 10:08
1/33 anonim válasza:
Azért csinálja, mert különösen büszke az unokájára és örömmel fedezi fel benne a saját vérét, a fia vonásait.
Ezzel szerintem nincs semmi probléma, én hagynám, hadd örüljön. Nem bánt vele senkit.
2/33 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Túlreagálod.
3/33 anonim válasza:
Ez borzasztó hallod hogy merészel ilyet csinálni. Remélem nem leszek ilyen hisztis kényes kihanemén anyuka.
Képzeld az én mamám nem kíváncsi az unokáira sem a gyerekére,hogy őt ne zavarja senki.
5/33 A kérdező kommentje:
Remèlem,igazatok van,hogy csak túlreagálom. És azt is tudom,hogy nem csak az én fiam,mivelhogy ugyanúgy a férjemè is,akit imádok. Csak az anyósomék hajlamosak elfelejteni,hogy mi 3-an vagyunk 1 család.Ök mindenben reszt akarnak venni.
2017. ápr. 29. 10:34
7/33 anonim válasza:
Szerintem írd ki, miért zavar ennyire, ha nem azt szeretnéd elérni,hogy csak sértegetéseket kapj vissza. Biztos meg van az oka, hogy ez a dolog ennyire zavar, és ez amit leírtál az csak egy kicsi részlet az egész történetből.
8/33 A kérdező kommentje:
Egyszerűen rosszul esik.Soha nem mond olyat pl.hogy a ti fiatok,hanem hogy a mi kisfiunk,mi cdillagunk.Mindig többes szám...stb
2017. ápr. 29. 11:47
10/33 anonim válasza:
Ha azt mondaná, hogy a "ti kisfiatok", akkor meg az lenne a bajod, hogy távolságot tart és nem szereti eléggé. Unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!