Miért henceg ilyenekkel az anyósom?
Kérdező, ez nem a világ vége. Örülj neki, hogy szereti az unokáját.
Viszont, ha csak a "kisfiam" kifejezés zavar, azt megértem. Arra én is allergiás vagyok, és bárkire rászólnék, hogy nem az ő kisfia. Ugyanígy, ha valaki nekem mondja, hogy lányom, az is zavar, mert nem vagyok a lánya, vagy ha valaki anyámat anyuzza (igen, vannak emberek, akik leanyuznak idegeneket), azért is szólok.
De ennyire ne stresszeld magad, mert nincs okod rá. Tényleg nem tudom, mi zavar jobban, a hencegés, ohgy a fiukra hasonlít, vagy csak a szó, de ha az előbbi, avval nincs semmi gond szerintem. A mi babánk is tiszta apja, és én magam is gyakran megállapítom ezt a tényt tök boldogan, mert jól esik látni, hogy a gyerekem a szerelmem kiköpött mása.
Én azt csináltam( de csak, mert a hormonok miatt kissé túlreagáltam a dolgokat), hogy én is elővettem a gyerekkori képeimet és mutogattam nekik, hogy szerintem pöcc úgy néz ki a gyerekem, mint én ennyi idősen. Még a hajunk színe is más volt, meg baba baba alapon mindig van némi hasonlat.... szóval szépen elbeszéltünk egymás mellett, és rögtön jelentőségét vesztette, hogy kire hasonlít a ded.
De mondhatod azt is, hogy örüljenek, hogy nem a kertészre hasonlít.....
Én alapvetően utálom ezt a hasonlítgatást. Nálunk megy ez rokonságban hogy XY tiszta olyan mint XZ...
Ettől függetlenül a kérdező ÉN, ÉN, ÉN központúsága sem normális...Én SZÜLEIM, ÉN FIAM...
Nem értem mi bajod.. az én anyósom, amikor megszületett a lány azt mondta: Tiszta Peti! (A férjem).. rá pár év múlva jött egy családi összejövetel: Rokonság: Tiszta apja ez a gyerek!
Erre anyós pajti: -Hát én nem tudom, nem látom benne.. persze ezzel NEM AZT AKAROM MONDANI, HOGY NEM Ő AZ APJA..de én akkor sem látom..
Szerinted?! Apaságit akartam csináltatni, hogy nesze Te satrafa ez a két kölyök a férjemé, most Te jössz, a két barna kölyköd között bizonyítsd, hogy a szőke is apóstól van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!