Jogos a felháborodottságom?
Figyelt kérdés
Az anyósommal nem éppen rózsás a viszonyunk. A kislányom (14 hónapos) a negyedik unokája. Semmi türelme nincs hozzá. Már többször ráordított, sokszor elhangzik a szájából hogy a k...a anyád és b..d meg anyád. Ha szólunk hogy vegyen visszább meg van sértődve. Pár napja azt mondta a kislányomnak, hogy fogd be a pofád különben kikapsz... Hogy mondhat valaki ilyet az unokájának aki 14 hónapos? Normális az ilyen?2017. ápr. 20. 22:15
31/46 anonim válasza:
Az önmagában elég nagy baj, ha így beszél nem csak a gyerek előtt, hanem ha alapban máskor is. Nagyon rossz légkör lehet abban a családban. A másik, hogy nem bízod a gyerek még az Apjára sem??? Azért mert nem akarod vagy mert nem mered. Mindkettő nagyon nagy baj.
32/46 anonim válasza:
Egyetlen egyszer elég volna ha ilyet vagy csak hasonlót mondana valaki a gyerekemnek: “fogd be a pofád különben kikapsz”. Mi van?? 14 hónapos gyerek még csak okot sem tud rá adni, hogy ilyet mondjon neki bárki is. Szóval nálam elég let volna először így megnyilvánulnia és elküldtem volna úgy a fenébe, hogy azt nem tette volna zsebre. Nem még be is járna hozzánk szó nélkül. Mondjuk azt sem tudom elképzelni, hogy a párom nem tette volna helyre az anyját ilyen helyzetben. Érdekes egy család vagytok.
33/46 anonim válasza:
egyszer lehülyézte anyósom a fiamat mert 4 évesen éppen ninjanak képzelte magát és úgy játszott (elhiszem anyósnak,hogy az ő 2 fia olyan vitrin gyerekek voltak,mert 42-45 évesen is olyanok amikor anyós megjelenik,hogy csak csöndbe ülnek és az ég világon mindenre bólogatnak). Hát én felhívtam anyós figyelmét arra,hogy vagy 2 percen belül távozik magától vagy pedig kidobom a házból. Aztán lesz 1 hónapja unokák mentesen,hogy átgondolja a dolgot.
34/46 anonim válasza:
Mond meg anyosnak hogy ez az én házam én váram ,te vagy főnők a saját házadban ,méltoztason viselkedni.
Zárat lecseréltetni és nem be engedni.
35/46 anonim válasza:
vegyél egy lányodhoz valamiben hasonlitó babát, bizd rá a lányod valakire s mikor jön anyős kezdj el üvöltözzni a babával ugy ahogy ő szokott vele. ekkor a babát nem éri sértés az anyós meg talán észhez tér.
36/46 A kérdező kommentje:
A férjem rengeteget dolgozik azért nem tudom rá bízni. Mikor itthon van ő vigyáz rá míg takarítgatok stb. Rosszul fogalmaztam elnézést. A férjem előtt soha nem meri ezeket csinálni de és ráadásul másik községbe is költöztünk hogy ne tudjon annyit jönni de neki ez se volt akadáj. Tegnap este leültem a férjemmel és elmagyaráztam neki, hogy vagy szépen leállítja az anyját vagy elválunk és mehet anyucihoz. Az elsőt választotta és fel is hívta a kedves mamát amire az volt a mama válasza hogy ő csak segíteni akar de ha mi ilyenek vagyunk akkor se teszi be többet a lábát ha térden állva könyörgünk. Felháborít hogy nem érti miért van ez. De nem is csodálom mivel 4 unokából már 3-mal nem tarthatja a kapcsolatot.
2017. ápr. 21. 13:41
37/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és bocsánatot kérek amiért sokakat felháborítottam de mindenki mindig azt mondta hogy biztos nem úgy gondolta csak túlreagálom. Ha véletlen nem is mondja komolyan szerintem akkor sem engedheti ezt meg magának senki.
2017. ápr. 21. 13:43
38/46 anonim válasza:
hát van egy ötletek, kezdjetek el neki térden állva könyörögni. s minnél jobban könyörögtök annál inkább nem fog jönni.
mennyire modern? ha van email cime be lehet állitani egy automatát hogy minden nap irjon neki egy könyörgő levelet
39/46 A kérdező kommentje:
Mély fájdalmamban nem is tudom mit tehetnék 😂 de igazad lehet kedves utolsó 😉
2017. ápr. 21. 14:37
40/46 anonim válasza:
bocsi, de szeritem az anyósod egy fasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!